Costes Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Costes zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Costes

Koop nu en betaal achteraf
Bestellingen zijn gratis af te halen in de winkel
Thuisbezorgd binnen 1-3 werkdagen: do. en vr. vóór 20.00 uur besteld = de volgende dag in huis
Gratis retourneren

Black Friday Costes: Van idee naar fashion brand

Costes is een shop die een paar jaar geleden begon als onderdeel van The Sting. Met het idee in hun hoofd dat Costes fashion meer moest zijn dan alleen kleding, wierven ze succes. "Uiteindelijk verkopen we dameskleding, dat is niet heel bijzonder, maar alle elementen maken het totaalplaatje compleet," aldus directrice Bianca Schouten in FashionUnited. Tijdens Black Friday 2022 heb je kans om dit totaalplaatje bij elkaar te shoppen voor een klein prijsje! Kortom, bij Costes vind je trendy items gecombineerd met leuke woonaccessoires wat zorgt voor een leuke lifestyle!

Over Costes

Costes is opgericht in 2013 en kent momenteel rond de 30 winkels in Nederland. Daarnaast is de modewinkel inmiddels ook uitgebreid naar België. De belangrijkste pijlers voor Costes stores is dat het niet alleen gaat voor de trendy kleding maar juist om de kwaliteit en service. De Costes filosofie gaat verder over creativiteit en gedrevenheid. Werknemers bij Costes worden daarom ook inspirators genoemd en hopen consumenten een goed gevoel te geven. Behalve kleding, werkt Costes fashion graag samen met gelijkgestemden in andere vakgebieden, zoals interieur en wonen. Zo creëert Costes niet alleen een hippe, trendy kledingstijl maar een lifestyle. Wil jij hier onderdeel van worden? Tijdens Black Friday is dé kans om goedkoop Costes producten aan te schaffen en deel te nemen aan deze hippe lifestyle.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op 25 november 2022 is het de perfecte dag om kleding aan te schaffen. Je zit klaar voor het kerstseizoen en hebt dus vast wel een leuke outfit nodig voor deze familiedagen! Daarnaast kun je altijd wel een extra paar jeans, sokken of T-shirt gebruiken! Wanneer je je abonneert op de nieuwsbrief ontvang je in de periode van Black Friday mails met daarin de beste fashion deals. Verder kun je natuurlijk regelmatig een kijkje nemen op de Black Friday deals pagina. We updaten deze pagina regelmatig zodat je precies ziet wanneer acties gaan gelden.

Relevante productcategorieën

Fashion - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's