KPN Black Friday 2023

Nu geldig
KPN Black Friday logo

Kijk nu 1 jaar gratis TV t.w.v. €150!

Over de aanbieding

Kijk nu 1 jaar gratis TV t.w.v. €150 bij het afsluiten van een internet en TV abonnement bij KPN. 

De voordelen van shoppen bij KPN

KPN als beste uit de test volgens de Consumentenbond | Unlimited Data is tijdelijk extra voordelig: Van €35,- voor €32,5,- per maand! | Hussel Mobiel met Hussel Thuis? Dan krijg je extra voordeel!
KPN Black Friday logo
Kijk nu 1 jaar gratis TV t.w.v. €150!
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday KPN

Profiteer tijdens Black Friday dan snel van de Snel Pakker deals van KPN. Ontvang hoge kortingen en cadeaus bij aanschaf van de beste smartphones. Black Friday is weer bijna! Dit betekent dat er korting is op heel veel producten. Eén van de winkels die meedoet aan Black Friday is KPN. KPN heeft als telecommunicatiebedrijf natuurlijk geen producten, maar wel mooie diensten die ze kunnen aanbieden. Dit bedrijf regelt vaak de internet, televisie en telefonie bij jou thuis en met Black Friday hebben ze heerlijk scherpe deals! Het afgelopen jaar gaf KPN, gedurende 8 dagen dagelijks wisselende deals waaronder aanbiedingen als 9 maanden korting op internet, tv en Playstation cadeaus. Het leuke is dat er letterlijk overal korting is tijdens Black Friday, waardoor winkels met elkaar gaan concurreren om de beste aanbieding te hebben. KPN is bijvoorbeeld niet de enige in de smartphone, internet en telefoniebranche. Ook Ziggo en Vodafone geven heerlijke kortingen weg tijdens de vierde vrijdag van november. Dus KPN doet er alles aan om de beste deals te bedenken om zo veel klanten te trekken.

Verwachtingen voor 2022

KPN weet gelukkig wel van aanpakken. Vorig jaar scoorde ze met een topper van een deal, namelijk 9 maanden korting op internet en tv. Voor de gamers: je kreeg hier bovenop een jaar gratis online gamen! Behalve deze topdeal had KPN ook nog abonnement deals. Dus heb je een nieuwe simkaart nodig, nieuw smartphone abonnement, of een nieuwe internet, tv & telefonie verbinding? Houd dan de KPN deals tijdens Black Friday 2023 goed in de gaten. Je mag er namelijk bijna zeker van zijn dat KPN weer scherpe deals heeft die bijna niet te overtreffen zijn.

Over KPN

De kracht van verbinding, dat is waar KPN zich voor inzet. Daarbij zijn ze er sterk van overtuigd dat technologie het antwoord is op vele vragen, voor zowel nu als de toekomst. Daarnaast zetten ze zich in voor innovatie binnen technologie, het verbinden van heel Nederland, veiligheid en privacy én duurzaamheid! Zodoende staat KPN in de wereldtop wat betreft duurzaamste telecombedrijven. Kortom, KPN staat voor betrouwbare netwerken en diensten waarmee ze iedereen met elkaar verbinden en tegelijkertijd zorgen voor een betere en groenere wereld.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Wil je er zeker van zijn dat je tijdens Black Friday niks mist? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland! Vervolgens ontvang jij rond Black Friday 2023 van ons een herinnering en het overzicht van de beste Black Friday deals binnen jouw interesses. Op deze manier profiteer jij van de mooiste deals! Meld je dus hier aan!

Relevante productcategorieën

Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's