Goossens Black Friday 2024

Black Friday Goossens
De Black Friday 2024 deals van Goossens zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Goossens

Gratis bezorging | Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 22.00 | Vandaag besteld, over 1-5 werkdagen in huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Goossens Black Friday

Bij Goossens geloven ze dat je ultiem kan genieten van kleine momenten wanneer je een interieur hebt dat perfect past bij je persoonlijkheid. En daarom biedt de winkel een groot assortiment aan meubels aan, zoals banken, tafels, boxsprings en stoelen. Voor een goed meubelstuk kun je meestal wel een flink bedrag neerleggen. Daarom zijn we erg blij met de Goossens Black Friday aanbiedingen, waarbij meubels een stuk betaalbaarder worden!

Voorspellingen voor Goossens Black Friday 2024

Tijdens voorgaande Black Friday edities ontving je tot 65% korting op verschillende items. We verwachten voor Black Friday 2024 dat we weer zulke hoge kortingen mogen verwachten op verschillende artikelen. Je kreeg vorig jaar bijvoorbeeld ook €189,- korting op een Boxpspring Infinity, dat is dus 17% korting!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting gelden de Black Friday deals het gehele Black Friday weekend. Dit betekent dat de acties van start gaan op vrijdag 29 november en doorlopen tot zondag 1 december. Dit is dus drie dagen genieten van hele scherpe prijzen!

Relevante productcategorieën

Wonen

Interessante pagina’s