Goossens Black Friday 2020

De Black Friday deals van Goossens zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij Goossens

Gratis bezorging
Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 22.00
Vandaag besteld, over 1-5 werkdagen in huis

Goossens Black Friday

Bij Goossens geloven ze dat je ultiem kan genieten van kleine momenten wanneer je een interieur hebt dat perfect past bij je persoonlijkheid. En daarom biedt de winkel een groot assortiment aan meubels aan, zoals banken, tafels, boxsprings en stoelen. Voor een goed meubelstuk kun je meestal wel een flink bedrag neerleggen. Daarom zijn we erg blij met de Goossens Black Friday aanbiedingen, waarbij meubels een stuk betaalbaarder worden!

Voorspellingen voor Goossens Black Friday 2020

Tijdens voorgaande Black Friday edities ontving je tot 65% korting op verschillende items. We verwachten voor Black Friday 2020 dat we weer zulke hoge kortingen mogen verwachten op verschillende artikelen. Je kreeg vorig jaar bijvoorbeeld ook €189,- korting op een Boxpspring Infinity, dat is dus 17% korting!

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Naar verwachting gelden de Black Friday deals het gehele Black Friday weekend. Dit betekent dat de acties van start gaan op vrijdag 27 november en doorlopen tot zondag 29 november. Dit is dus drie dagen genieten van hele scherpe prijzen!

Relevante productcategorieën

Wonen

Interessante pagina’s