Karwei Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Karwei zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Karwei

Alles voor klussen en inrichten
Meer dan 30.000 artikelen online bestelbaar
Bezorgd waar en wanneer je maar wilt

Black Friday Karwei

Het is je de afgelopen jaren vast niet ontgaan dat Black Friday ook zijn populariteit aan het winnen is in Nederland. De kortingsdag komt van origine uit Amerika, waar het traditioneel elke vrijdag na Thanksgiving wordt gevierd. Door deze traditie gaat Black Friday 2022 plaats vinden op 25 november en spelen veel winkels hierop in. Ook Karwei laat deze kortingsdag niet zomaar aan zich voorbij gaan. Afgelopen jaren gaven ze namelijk 20% op het hele assortiment, zowel in de winkel als online! Dus 20% korting op producten zoals verf, behang, lampen, kasten, tuinmeubelen en nog veel meer. Daarnaast waren er speciale 50% korting deals. Dat was dus echt een knaller van een Black Friday actie, wat veel goeds beloofd voor Black Friday 2022! Wel goed om bij stil te staan is de Black Friday deals van de woonwinkel alleen geldig was op de Black Friday dag zelf. Dus houdt alle Karwei Black Friday aanbiedingen van dit jaar goed in de gaten en zorg dat je er op tijd bij bent!

Over Karwei

Karwei is niet zomaar een bouwmarkt voor de zelfstandige klusser. Want naast het feit dat ze alles weten van bouwmaterialen, gereedschap, zijn ze ook op de hoogte van alle woontrends! Zo kun je naast je likje verf, behang en nieuw laminaat meteen bijpassende meubels, Karwei lampen, woonaccessoires en zelfs tuinmeubelen uitzoeken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je huis onder één dak. Dat maakt het wel zo makkelijk. En heb je tijdens je favoriete woonprogramma vtwonen iets tofs gespot? Dan kun je dit zelf ook kopen bij Karwei om dit vervolgens in je eigen huis te laten stralen. Of heb je nog geen idee voor je nieuwe woonkamer en ben je opzoek naar woonadvies? Geen punt bij Karwei, ze helpen je graag!

Wees er op tijd bij!

Zoals eerder vernoemt geldt de Karwei Black Friday actie enkel op Black Friday zelf, dus wees er op tijd bij en mis geen enkele deal! Hoe je dit het beste doet? Door je aan te melden op de nieuwsbrief. Dan ontvang jij vóór Black Friday een mail met de bekendmaking van de Karwei Black Friday actie!

Relevante productcategorieën

Wonen - Elektro - Sanitair - Gereedschap

Interessante pagina's