Black Friday Rotterdam 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday in Rotterdam

Black Friday staat wereldwijd bekend om verbazingwekkende kortingen en aanbiedingen. Zulke aanbiedingen vind je niet zomaar op een andere dag in het jaar. Kortom, Black Friday is waanzinnig. En daar zijn ze het in Rotterdam mee eens. Vorig jaar was Rotterdam namelijk de eerste stad in Nederland met een shopping evenement tijdens Black Friday. Dit evenement werd ‘Black Friday Rotterdam Weekend Deals’ genoemd en was het hele weekend lang. Tijdens dit festijn kon je als bezoeker bij heel veel winkels in de stad profiteren van hoge kortingen die konden soms wel tot 80% konden oplopen! Deze kortingen kon je scoren op elektronica, kleding, woonaccessoires en nog veel meer. Maar dat was nog niet alles. Je kon namelijk ook genieten van deals bij restaurants, musea en hotels. Zo kon je er een heerlijk dagje uit of weekendje weg van maken, ook wanneer je niet in Rotterdam woont.

Black Friday 2024

Rotterdam laat weten dat ze ook dit jaar weer een onvergetelijk evenement gaan neerzetten tijdens Black Friday 2024. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 25 november t/m 29 november. Dat betekent dat we vier dagen lang massaal kunnen profiteren van kortingen in verschillende winkels, restaurants, musea en hotels. En ook dit jaar zullen de openingstijden van de winkels weer erg gunstig zijn. Zo zullen winkels op zijn vroegst pas rond 23.00 de deuren sluiten. Ook de metro past zich aan op de Black Friday openingstijden, zodat jij als nachtshopper weer gemakkelijk je huis of hotel kunt bereiken.

Een weekendje weg tijdens Black Friday

Kun je niet meer stoppen met dagdromen over heerlijke bestemmingen en wil je er weer eens lekker tussenuit? Maar lacht je bankrekening je uit of kan je baas jou niet missen op de werkvloer? Dan is Black Friday in Rotterdam dé ideale kans om jezelf toch te verwennen met een weekendje weg. Zie je het al voor je? ’s Ochtends de auto in richting de havenstad, met korting een rondje door het wereldmuseum, een lunchdeal scoren in de foodhall om vervolgens de bekende kubuswoningen te bewonderen en verschillende winkels af te struinen (opzoek naar de beste Black Friday deals). Na het vele lopen eindig je de dag met een tas vol Coolblue Black Friday deals bij een heerlijk Black Friday diner deal in een van de vele restaurants, waar je vervolgens bij een van de vele Black Friday hotels je bed in kan rollen. De dag erna snel nog een keer eventjes de stad in om te profiteren van de laatste Black Friday aanbiedingen, om aan het eind van de dag moe maar voldaan naar huis te keren. Kortom, een weekendje weg in eigen land geschikt voor elke portemonnee. Heerlijk toch?!