Energiedirect Black Friday 2024

Black Friday Energiedirect
De Black Friday 2024 deals van Energiedirect zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Energiedirect

Standaard 100% groene stroom | Energiezaken direct geregeld | Extra voordeel, ook als je klant bent

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Energiedirect: Energie voor een hysterisch lage prijs!

Je komt 's avonds thuis, gaat koken en zet het gas aan. Zodra het donker wordt, doe je alle lichten aan. Dit zijn maar twee voorbeelden van de tientallen gas en stroom apparaten die je verbruikt op een dag. Je zou het bijna vergeten, maar voor al deze energie betaal je geld. Energiedirect is zo'n bedrijf die al jaren zorg draagt voor jouw energie. Via de speciale app 'Regelneef' zie je precies hoeveel er wordt verbruikt en kun je al jouw energiezaken regelen. Misschien heb je niet zo snel zin om aan de slag te gaan om deze zaken te regelen, maar wanneer de energie inderdaad wordt aangeboden voor een hysterisch lage prijs is het wel handig om een kijkje te nemen bij de Black Friday deals.

Energie direct en groene stroom

Energie direct houdt van duurzaam en daarom is alle stroom 'groen'. Jij krijgt als consument van Energiedirect 100% wind voor een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit een tarief van 1 of 2 jaar. Daarnaast is Energiedirect tegenwoordig sponsor van PSV en daarmee kun je ook kiezen voor een PSV-tegoed tarief. Je ontvangt dan 1 jaar groene stroom en extra PSV-voordelen.

Ben je al enthousiast? Op Energiedirect kun je gelijk kijken wat jouw beste bod is voor jouw huishouden en de stroom en het gas dat je verbruikt. Wat je ook kunt doen is wachten tot Black Friday 2024. De verwachting is namelijk dat energieleveranciers in 2022 ook gebruik gaan maken van deze grote kortingsdag. Wanneer je nu alvast jouw bod berekent, kun je dit tijdens Black Friday nog eens proberen en kijken of het is gedaald. Dan is 26 november dus de perfecte dag om een bod aan te schaffen bij Energiedirect.

Check de nieuwsbrief en jij hebt weer energie

Wanneer je ruim van tevoren de beste energie deals wilt weten, is het slim om je te abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan de allerbeste deals in jouw mailbox. Zo kun je gelijk aanschaffen wat jij wilt en hoef je je niet eerst in de energie deals te verdiepen.