Filters
848 deals

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Deals scoren tijdens Cyber Monday?

Tijdens Cyber Monday Nederland draait het om het vinden van de beste Cyber Monday deals. Deze dag staat daarbij in het teken van hoge kortingen op heel veel internet aankopen. Wanneer je denkt dat er tijdens Black Friday al scherpe deals worden gegeven, dan ga je versteld staan van de Cyber Monday aanbiedingen. Het komt namelijk regelmatig voor dat de kortingen van Cyber Monday nóg hoger liggen dan tijdens Black Friday.

Maar wat is Cyber Monday precies?

Cyber Monday is een feestdag dat overgenomen is uit Amerika. We vieren in Nederland misschien geen Thanksgiving, maar toch stunten veel winkels met Cyber Monday deals. Grote spelers tijdens dit feestelijke evenement zijn daarbij o.a. Coolblue, Bol.com, Amazon en MediaMarkt. Daarnaast doen er natuurlijk nog veel meer andere leuke Cyber Monday winkels mee. Cyber Monday 2024 wordt gevierd op maandag 2 december, de eerste maandag na Black Friday. Dit betekent dat de Cyber Monday deals maar 1 dag geldig zijn, dus wees er snel bij!

Hoe scherp zijn die deals eigenlijk?

Er kan met zekerheid gezegd worden dat er een hoge Cyber Monday korting wordt weggegeven op heel veel producten. Wanneer je al een tijdje een specifiek product op het oog hebt, dan is Cyber Monday vaak het ideale moment dit product aan te schaffen. De aanbiedingen van Cyber Monday zijn zo scherp, dat er voor iedereen wel een perfecte deal is! Ben je benieuwd wat de verschillen zijn tussen Black Friday en Cyber Monday? Dat lees je hier.

De Cyber Monday korting loopt vaak wel op tot tientallen procenten. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een laptop, televisie, horloge of sneakers met een hoge korting, dan raden wij aan de Cyber Monday deals te blijven checken. De Cyber Monday beste deals zijn te vinden in het bovenstaande dealoverzicht, hierin vind je de mooiste kortingen.

Zorg voor een goede voorbereiding voor de Cyber Monday deals

Aangezien de Cyber Monday aanbiedingen maar enkel 24 uur geldig zijn, is een goede voorbereiding erg handig. Het is slim om van te voren een verlanglijstje te maken met producten die je absoluut in de gaten wilt houden. Winkels die toffe Black Friday deals aanbieden, komen vaak ook met geweldige Cyber Monday acties. Het is dan ook een aanrader om deze winkels tijdens Cyber Monday te bekijken. Tenslotte is het handig ervoor te zorgen dat je op tijd klaar zit. Het enige wat dan nog van belang gaat zijn is: SCOREN!

De huidige acties en deals

De huidige aanbiedingen en sale van winkels zijn te vinden in ons winkel- en dealoverzicht. Neem daar dus ook alvast een kijkje voor de huidige aanbiedingen op deze kortingsdag.