Black Friday Douglas
Douglas
Beauty sale - tot 70% korting
Black Friday Douglas
Beauty sale - tot 70% korting
Winkel header

Douglas Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.

Huidige actie:

Douglas heeft een waanzinnige beauty sale waarbij je kortingen scoort die kunnen oplopen tot 70%! 

De voordelen van shoppen bij Douglas

Gratis 24-uurslevering
Gratis ophalen in de winkel
Gratis cadeauservice
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Douglas

Vorig jaar ontving je bij Douglas 25% korting op écht alles en nog eens 30% korting op alle geursets! Black Friday is een fenomeen welke van origine uit Amerika komt. Elk jaar op de vierde donderdag van november vieren de Amerikanen namelijk Thanksgiving. De vrijdag na Thanksgiving is ondergedompeld tot Black Friday. Dit komt doordat Amerikanen op deze dag massaal beginnen met het doen van kerstinkopen. Dit fenomeen heeft inmiddels ook zijn intrede gedaan in Nederland. Heel handig, want de feestdagen zijn meestal niet goedkoop. Zeker als het neerkomt op parfums van Douglas. Daarom vertellen wij je graag dat Douglas ook één van de winkels is welke deelneemt aan dé koopjesdag van het jaar. Dus houd deze pagina goed in de gaten, want wanneer de Douglas Black Friday deals bekend zijn, ga jij ze hier kunnen bewonderen!

Over Douglas

Ben je op zoek naar een lekkere parfum? Dan is Douglas hoogstwaarschijnlijk de eerste winkel waar je aan denkt. Naast het brede assortiment van parfum biedt deze parfumerie ook andere beauty producten aan zoals cosmetica, verzorging en fashion. En het mooie van alles is dat je in de winkel ook kunt genieten van geweldige service met onder andere persoonlijk en professioneel advies. Op deze manier loop je altijd tevreden de deur uit. Kortom, Douglas is een echte walhalla voor de beautyliefhebber.

Mis geen deal bij Douglas

Je weet niet van tevoren welke Douglas parfums in de aanbieding gaan zijn en of je op tijd bent. Want op Black Friday zijn er meer kapers op de kust en acties lopen maar zeer kort. Als je een specifiek verlanglijstje hebt of je een bepaald kerstcadeautje op het oog hebt, is het van belang om er zo snel mogelijk bij te zijn. Daarom steken wij je de helpende hand toe. Zodra een Black Friday 2020 aanbieding bij Douglas bekend wordt, plaatsen wij ‘m op de site en in de nieuwsbrief. Op deze manier ben jij direct op de hoogte van de beste Black Friday deals van Douglas. Meld je dus aan voor de nieuwsbrief en zorg ervoor dat je geen enkele deal mist!