Harman Kardon Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Harman Kardon zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Harman Kardon

Gratis verzending
30 dagen geld-terug-garantie
Levenslange ondersteuning

Black Friday Harman Kardon

Harman Kardon staat buiten haar speakers ook bekend om haar audio-apparatuur voor voertuigen als BMW, Mercedes, Harley Davidson en Volkswagen. Dit laat maar weer zien dat Harman Kardon onder de beste audio-aanbieders behoort. Tijdens Black Friday vind jij hier de beste deals op heel veel audio producten met de allerbeste geluidskwaliteit.

Voorspellingen van Black Friday deals tijdens Black Friday 2022 Harman Kardon

Wij verwachten dat speakers als de Citation One, de Citation Bar. de Citation One Mk2 en de Citation 300 grote kansmakers zijn voor Black Friday 2022. We verwachten voornamelijk hoge kortingen te ontvangen vanuit de externe winkels, zoals Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Wanneer is Harman Kardon Black Friday 2022?

Wanneer we kijken naar andere audio-aanbieders, verwachten we dat jullie vier dagen lang kunnen genieten van de Harman Kardon deals. Hierbij starten de aanbiedingen op vrijdag 25 november en lopen ze door tot maandag 28 november, op Cyber Monday.

Harman Kardon Citation

De Harman Kardon Citation line heeft verschillende formaten speakers. Zo kun je elke ruimte een perfecte speaker aanmeten. Zo creëer je een thuisbioscoop met een Citation 500. Of vul je een kleinere ruimte met een Citation 100. Een ding is in ieder geval zeker, het geluid van deze luidsprekers is fenomenaal.

Huidige deals en acties

Alle huidige deals zijn terug in te vinden in ons winkeloverzicht. Of neem alvast een kijkje binnen onze prachtige productdeals. Je vindt er ook mooie aanbiedingen op bijvoorbeeld een Sonos soundbar, een Google Home, of andere krachtige luidsprekers. Bekijk alle audio deals snel!

Relevante productcategorieën

Soundbars - Koptelefoons

Interessante pagina's