Airpods Black Friday
AirPods 2

AirPods Black Friday 2020

Aan het begin werden ze nog belachelijk gemaakt en vergeleken met de opzetstukjes van je elektrische tandenborstel. Tegenwoordig winnen ze steeds meer populariteit en zie je ze steeds vaker voorbijkomen: de Apple AirPods! Daarom hier dan ook alle informatie over de AirPods Black Friday deals.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday AirPods

Black Friday, dé dag van het jaar met spectaculaire kortingen. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer raak, zo ook in 2019. Dit jaar wordt deze dag gevierd op 27 november. Elk jaar komen er verschillende afgeprijsde producten voorbij, zo ook producten van Apple. Het zou natuurlijk mooi zijn wanneer de Apple Airpods in het Black Friday aanbod verschijnen. Afgelopen jaar was dit het geval bij Amac waarbij ze 5% korting gaven. Dit was geen topaanbieding, maar dit brengt wel goede hoop voor dit jaar! De Apple Airpods gaan namelijk alweer een jaar langer mee. Hierdoor verwachten we voor Black Friday 2020 wel scherpe deals voor de Apple Airpods.

Over Apple Airpods

De Apple Airpods zijn draadloos, moeiteloos en weergaloos. Wanneer je ze indoet maken ze meteen verbinding met je smartphone en wanneer je ze uitdoet pauzeren ze automatisch. Daarnaast kun je ze niet alleen met je smartphone gebruiken, maar ook met je Apple Watch, iPad of iMac. Ook kun je er 5 uur gebruik van maken zonder ze tussendoor op te laden en hebben ze een oplaadcase met een batterij die maar liefst 24 uur meegaat. Last but not least, de Airpods zijn voorzien van AAC-audio van hoge kwaliteit en van een filter welke geen hinderlijke achtergrondgeluiden doorlaat. Kortom, geweldige elektronica om te hebben (ook voor Android-gebruikers)!

Airpods op je Black Friday verlanglijstje

Zolang de Black Friday deals nog niet online staan lijkt het zinloos om er al mee bezig te zijn. Wat ons betreft is dit niet waar. Je zou van tevoren al een verlanglijstje kunnen maken met daarop de producten die je graag met Black Friday zou willen kopen. Wanneer het dan eindelijk zover is kun je meteen je slag slaan, waardoor je mogelijke uitverkoop voor bent! Wil jij daarom een van de eerste zijn die op de hoogte is van de Airpods Black Friday deals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!