Smeg Black Friday 2024

Black Friday Smeg
De Black Friday 2024 deals van Smeg zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Smeg

Kwalitatieve huishoudelijke apparaten | Standaard 2 jaar garantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Smeg Black Friday 2024

Smeg heeft een groot assortiment aan keukenapparatuur voor jouw huis. De producten van Smeg staan bekend om hun elegante en smaakvolle ontwerpen, die voortkomen uit de samenwerking met beroemde architecten uit de hele wereld. Wanneer jij jouw woning ook af wil maken met een huishoudelijk apparaat van Smeg, dan moet je de Black Friday deals in de gaten houden.

Voorspellingen tijdens Black Friday Smeg 2024

Tijdens Black Friday 2024 verwachten we vooral kortingen te ontvangen vanuit externe winkels, zoals Keukenloods, de Bijenkorf, Bol en Coolblue. Afgelopen editie ontving je bijvoorbeeld interessante aanbiedingen van Keukenloods, zoals 7% korting op een gasfornuis. De beste deals kunnen allemaal teruggevonden worden in ons overzicht.

Wanneer is Smeg Black Friday 2024?

Black Friday is al enkele jaren geen één dag meer. Ook van de aanbiedingen van Smeg verwachten wij meerdere dagen te kunnen genieten. We verwachten vier dagen lang te kunnen genieten van alle aanbiedingen. Hierbij starten de deals op vrijdag 29 november en lopen door tot maandag 2 december, op Cyber Monday.

Smeg Black Friday deals van eerdere edities

  • 5% korting op de een Smeg-inductiefornuis, van €1799,- naar €1699,-bij Keukenloods;
  • 7% korting op het Smeg Gasfornuis C9GMANLK91, van €1399,- naar €1299,- bij Keukenloods;
  • En nog meer enorm leuke Smeg aanbiedingen.

Smeg koelkast

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, is Black Friday ook een goed moment om tot aanschaf over te gaan. Er worden ieder jaar veel koelkasten aangeboden. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld 37% korting op een Amerikaanse koelkast bij Bol.

Huidige deals en acties

Het is logisch dat het inrichten van jouw keuken niet kan wachten tot de Black Friday periode. Daarom kun je de huidige deals ook al vinden tussen onze productdeals en in ons winkeloverzicht.

Ontvang als eerste de beste aanbieding of actie in jouw mailbox, door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Je wil natuurlijk geen enkele aanbieding missen.

Relevante productcategorieën

Elektronica - Witgoed - Koffiemachines

Interessante pagina's