Etihad Black Friday 2020

De Black Friday deals van Etihad zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij Etihad

Gemakkelijk reizen met mobiele app
Honderden internationale bestemmingen
Meer dan alleen een reis

Black Friday Etihad

Met Etihad Airways vlieg je naar het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika. Wanneer je bij deze vliegtuigmaatschappij boekt, boek je meer dan alleen een reis. Ze bieden een persoonlijke ervaring met opties en keuzes bij elke stap. Wil je ook deel zijn van deze ervaring en ook nog eens voordelig uitkomen? Check dan de Black Friday Etihad aanbiedingen! En misschien zit jij binnenkort wel in het vliegtuig op weg naar jouw nieuwe avontuur!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Etihad

Het blijft nog eventjes een verrassing met wat voor toffe aanbiedingen Etihad gaat komen. Maar wanneer we kijken naar andere vakantie aanbieders, verwachten we dat Etihad niet gaat achterblijven. Bij Corendon ontving je bijvoorbeeld €100,- korting op hun vakantieaanbod. Of je ontving al vliegtickets bij RyanAir vanaf €4,89! Deze acties voorspellen veel goeds voor Black Friday 2020 toch?!

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Wanneer we kijken naar andere vliegtuigmaatschappijen verwachten we een looptijd van vier dagen. Dit betekent dat de aanbiedingen starten op vrijdag 27 november en doorlopen t.e.m. Cyber Monday, op maandag 30 november. Op Cyber Monday worden nog wel eens extra kortingen weggegeven, dus ook leuk om te checken!

Relevante productcategorieën

VliegticketsVrije tijd