Winkel header

Bose Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Bose zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Bose

Specialist in hoofdtelefoons & speakers
Bose Noise Cancelling
Prachtig design
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Waanzinnige Bose aanbiedingen tijdens Black Friday

Heb jij al zin om muziek van perfecte kwaliteit te luisteren in je woonkamer, een lekker relaxt nummertje op te zetten terwijl je aan het koken bent of je kids te verblijden met hun favoriete dansliedje? Met de kleine soundbar van Bose maak je dit allemaal waar. Een perfect voorbeeld van de uitdrukking 'klein maar fijn'. Houd daarom de Bose Black Friday aanbiedingen in de gaten en haal vervolgens deze speaker met een heerlijke korting in huis.

Black Friday 2020

Black Friday, dé ideale dag om jezelf te verwennen met een nieuwe geluidsinstallatie. Waarom? Omdat tijdens Black Friday vele winkels populaire producten aanbieden met waanzinnig mooie aanbiedingen. Zo ook Bose, een merk die de consument elke keer weer weet te verblijden met heerlijke elektronica producten. Denk hierbij aan audio producten zoals speakers en oortjes, maar ook producten zoals sleep-buds welke je helpen de nacht door te komen. Houdt daarom zeker een oogje op dit mooie merk wanneer de novembermaand weer voor de deur staat!

Bose QuietComfort 35 II 

De draadloze QuietComfort 35 koptelefoon II biedt geweldige noise cancelling. Met de Google Assistent heb je handsfree toegang tot miljoenen nummers en afspeellijsten. Maar daar blijft het niet bij. De QuietComfort 35 hoofdtelefoons zijn geschikt voor Bose AR. Dit is het allereerste augmented reality platform voor audio. Apps maken hierbij gebruik van contextuele audio voor de meest geweldige ervaring!

Blijf op de hoogte van de beste deals!

Het zou ontzettend zonde zijn wanneer het uiteindelijk december is en je erachter komt dat je de Bose Black Friday deals hebt gemist... Daarom helpen wij jou graag een handje. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ontvang jij in november alle info en nieuwtjes over de Black Friday deals in jouw interesses. Op deze manier word jij herinnerd aan werelds mooiste kortingsdag en kun je meteen je slag slaan!

Relevante productcategorieën

Koptelefoons