Black Friday Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe
Extra 1000 MB/MIN/SMS bij een sim only
Bijna verlopen!
Black Friday Hollandsnieuwe
Extra 1000 MB/MIN/SMS bij een sim only

Hollandsnieuwe Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Heb jij thuis een Ziggo abonnement? Dan ontvang je bij Hollandsnieuwe extra 1000 MB/MIN/SMS bij je Sim Only abonnement!

De voordelen van shoppen bij Hollandsnieuwe

Profiteer van combivoordeel als Ziggo Internet klant
Alles uit één bundel
Maandelijks aanpasbaar
Altijd hetzelfde tarief

Black Friday Hollandsnieuwe

Vorig jaar waren er telefonie kortingen tot wel € 96,- op abonnementen van Hollandsnieuwe. Heb jij op 27 november al met dik gedrukte letters en vele uitroeptekens 'SHOPPEN' in je agenda staan? Nee? Doen! Ja? Natuurlijk! Want op die dag gaan er enorm veel hoge kortingen zijn op heel veel producten waar je al zo lang naar verlangt! Dit allemaal onder de naam 'Black Friday'. En geloof het of niet, ook bij Hollandsnieuwe ga jij korting vangen. Afgelopen jaar hadden ze tijdens Black Friday geen aansluitingskosten en lagere toestelprijzen. Maar ook aanbiedingen op sim-only abonnementen! Kortom, een goed voorbeeld van Black Friday gekte. Houdt daarom de Black Friday Hollandsnieuwe aanbiedingen van 2020 goed in de gaten. En doe er je voordeel mee tijdens Black Friday 2020!

Over hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een mobiele provider welke onder Vodafone valt. Bij Hollandsnieuwe heb je geen addertjes onder het gras. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent en bepaald zelf hoe hoog/laag je kosten zijn. Je hebt er daarom geen ingewikkelde abonnementen of onverwachtse kosten en je belt, appt, smst en streamt allemaal met dezelfde bundel. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar?

Laat Black Friday niet zomaar aan je voorbij gaan!

Al die Black Friday aanbiedingen zijn er zodat jij flink je slag kan slaan en tegelijkertijd geld kan besparen. Daarom vindt Black Friday Nederland het erg belangrijk dat jij geen enkele deal mist. Dus zetten wij met alle liefde de beste Black Friday deals van 2020 voor jou op een rijtje en sturen we deze graag naar je mailbox. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief! Kijk, dat is al de eerste goede Black Friday deal van 2020.

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's