hollandsnieuwe Black Friday 2024

Black Friday Hollandsnieuwe
De Black Friday 2024 deals van hollandsnieuwe zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij hollandsnieuwe

Profiteer van combivoordeel als Ziggo Internet klant | Scherp geprijsd | Betaal nooit meer dan verwacht | Betrouwbaar 4G-netwerk van Vodafone

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday hollandsnieuwe

'Ontvang tot €120,- toestelkorting op heel veel populaire toestellen en tot €44,- korting op Sim-Only abonnementen. Dat kan oplopen tot wel €164,- korting! Daarnaast betaal je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €20,-' Heb jij op 26 november al met dik gedrukte letters en vele uitroeptekens 'SHOPPEN' in je agenda staan? Nee? Doen! Ja? Natuurlijk! Want op die dag gaan er enorm veel hoge kortingen zijn op heel veel producten waar je al zo lang naar verlangt! Dit allemaal onder de naam 'Black Friday'. En geloof het of niet, ook bij hollandsnieuwe ga jij korting vangen. Afgelopen jaar hadden ze tijdens Black Friday geen aansluitingskosten en lagere toestelprijzen. Maar ook aanbiedingen op sim-only abonnementen! Kortom, een goed voorbeeld van Black Friday gekte. Houdt daarom de Black Friday hollandsnieuwe aanbiedingen van 2022 goed in de gaten. En doe er je voordeel mee tijdens Black Friday 2024!

Over hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een mobiele provider welke onder Vodafone valt. Bij hollandsnieuwe heb je geen addertjes onder het gras. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent en bepaald zelf hoe hoog/laag je kosten zijn. Je hebt er daarom geen ingewikkelde abonnementen of onverwachtse kosten en je belt, appt, smst en streamt allemaal met dezelfde bundel. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar?

Laat Black Friday niet zomaar aan je voorbij gaan!

Al die Black Friday aanbiedingen zijn er zodat jij flink je slag kan slaan en tegelijkertijd geld kan besparen. Daarom vindt Black Friday Nederland het erg belangrijk dat jij geen enkele deal mist. Dus zetten wij met alle liefde de beste Black Friday deals van 2022 voor jou op een rijtje en sturen we deze graag naar je mailbox. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief! Kijk, dat is al de eerste goede Black Friday deal van 2022.

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's