Intratuin Black Friday 2024

Black Friday Intratuin
De Black Friday 2024 deals van Intratuin zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Intratuin

Natuurlijk groen | Natuurlijk vakmanschap | Natuurlijk inspiratief | Natuurlijk gastvrij

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Intratuin: Tuincentra voor inspiratie en creatie!

Wanneer je naar de Intratuin gaat, ben je meestal op zoek naar leuke tuinmeubelen, decoratie voor een feestje of andere decoratieve elementen voor in je tuin. Wordt het weer lekker weer? Of komt het voorjaar eraan? Intratuin is hét tuincentrum voor tuininspiratie- en creatie. Bij dit tuincentra kun je dus alle planten, bloemen en tuindecoratie vinden om er een gezellig zomerseizoen van te maken. Toch is het ook leuk om met de kerst langs te gaan bij de Intratuin. Intratuin kun je namelijk niet classificeren onder het zijn van een gewone winkel. Het is een ware shopbelevenis, helemaal met kerst!

Over Intratuin

In 1970 werd er in Nederland een Vereniging Tuincentra opgericht, waar Covatuin uit ontstaan is. Dit was echter nog alleen een inkoopcentra voor tuincentra. In 1980 werd vervolgens het Intratuin opgericht hoe wij het nu kennen, met de haan als iconisch beeldmerk. Twee jaar geleden ging ook de webshop online. Het leuke is dat je tijdens Black Friday 2024 ook bij dit tuincentra goedkoop kunt shoppen. Er zijn veel aanbiedingen en toffe deals waardoor jij met de kerst een mooie, decoratieve en gezellig huisje kunt hebben! Intratuin beschikt bijvoorbeeld over heaters, tuinsets, verwarming, open haard en nog veel meer leuke dingen om je plekje tot dé gezelligste plek te maken tijdens de zomer of winter!

Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief

Heb jij wel zin in een gezellig plekje? Dan is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Je krijgt dan in de periode van Black Friday, 29 november 2024, enkele mails met daarin de beste wonen deals voor jouw tuintje. Zo krijg je inspiratie, kun je gelijk bij de deal kijken en mis je niks! Waar wacht je nog op?!

Relevante productcategorieën

Elektronica - Dieren - Vrije Tijd