Rennende mensen in een bos man vrouw Bever

Bever Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Bever zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Bever

Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €25,-
Gratis retourneren in alle winkels
365 dagen bedenktijd
Gratis achteraf betalen met Klarna

Black Friday Bever

Het afgelopen jaar gaf Bever gedurende 4 dagen 40% korting op diverse smartwatches en organiseerde ongelofelijke buitendeals!

Over Bever

Bever is dé specialist voor iedereen die actief buiten wil genieten. Bever verkoopt outdoor kleding en uitrustingen van vooraanstaande merken zoals The North Face, Vaude, Lowa, Fjällräven, Columbia, Haglöfs, Mammut, Teva en nog veel meer.

De geschiedenis van Bever begon ruim 40 jaar geleden toen Fred van Olphen, in een kano op de rivier de Yukon, het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Dit initiatief was min of meer uit nood geboren want Fred van Olphen kon moeilijk de juiste uitrusting vinden om zijn hobby (amateur ornitholoog) te kunnen uitoefenen. Hij opende in 1977, in het centrum van Den Haag, een klein winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam ‘Bever Zwerfsport’. De winkel bleek een schot in de roos want in korte tijd werd Bever Zwerfsport een trefpunt voor liefhebbers van outdoor-activiteiten die in deze winkel de expertise en de uitrusting vonden die zij zochten. Veertig jaar na de opening van de eerste winkel is Bever Zwerfsport, tegenwoordig Bever, een groeiende onderneming met ruim 35 winkels en een actieve webshop.

Relevante productcategorieën

Sport - Fashion - Schoenen - Reizen

Interessante pagina's