Hollister Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Hollister zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Hollister

Levertijd van ongeveer 5-7 werkdagen
Retourneren per post of in de winkel

Black Friday Hollister: Californische lifestyle met korting

Kom in de summer vibe met de kleding van Hollister. Wanneer je een Hollister winkel binnen stapt, waan je je in een ware strandhut. Winkels zijn donker, alternatieve muziek wordt gedraaid. Hollister doet er alles aan om de Californische lifestyle aan je mee te geven. De hele sfeer straalt een vintage Amerikaanse vibe uit. Tijdens Black Friday komen de winkels vast in de Black Friday sferen en wordt het paradijs omgetoverd tot kortingsparade! Ben jij al klaar en hangen jouw ramen al vol met Black Friday pamfletten?

Black Friday. De vrijdag na Thanksgiving waarop de Amerikanen altijd massaal aan het shoppen slaan voor de kerstinkopen. Vandaar dat het als eerste dag wordt gezien waarop winkels weer in de plus komen te staan. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen iets kopen, komen winkels met goede Black Friday deals. Iedereen wil de eerste zijn, let daarom goed op. Winkels maken vaak een ‘Black Week’ van hun deals en gaan door tot Cyber Monday, de online koopjesdag. Hollister is één van de fashion stores waarvan wij verwachten dat hij meedoet dit jaar. 

Hollister: casual kleren met een meeuw

Hollister kun je herkennen aan de meeuw op de kledingstukken. Dat maakt de kledij uniek. Als Amerikaans kleding-, parfum- en cosmetica merk van Abercrombie & Fitchis het een welbekend brand in Amerika. Sinds 2001 begon het merk ook met de verkoop van parfum en luchtverfrissers. Deze uitbreiding zorgt helemaal voor een Californische lifestyle. Spuit ‘s ochtends jouw favoriete parfum op, trek je favoriete Hollister jeans en shirt aan en je bent klaar voor een fijne, inspirerende dag. Ben jij nou ook helemaal fan van de fashion van Hollister en heb je al een verlanglijstje gemaakt met de kleding die je wilt aanschaffen met Black Friday 2022? Abonneer je dan ook op de nieuwsbrief. Je wordt zo als eerste op de hoogte gehouden van de beste deals. 

Relevante productcategorieën

Fashion - Schoenen - Sneakers - Sport

Interessante pagina's