Holland & Barrett Black Friday 2024

Black Friday Holland & Barret
De Black Friday 2024 deals van Holland & Barrett zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Holland & Barrett

Gratis verzending vanaf €20,- | Op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Holland & Barrett

Vorig jaar was er bij Holland & Barrett tot 70% korting op een groot gedeelte van het assortiment. Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Net als het afgelopen jaar doet Holland & Barrett ook in 2022 weer mee aan Black Friday!. Vorig jaar gaven ze kortingen tot 70% op heel veel artikelen!

Boost voor je gezondheid

Het assortiment van Holland & Barrett bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, superfoods, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan cosmetica, verzorging- en relax producten.

Het assortiment van Holland & Barrett

Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen. Holland & Barrett, voorheen De Tuinen is met meer dan 4.000 gezonde producten, jouw specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging! Abonneer je nu op de nieuwsbrief om de laatste Black Friday deals van Holland & Barrett te ontvangen.

Relevante productcategorieën

Parfum - Sport