Odido Black Friday 2024

Odido Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Odido zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Odido

Alles te regelen vanuit 1 app | Combivoordeel | Internet en TV abonnementen | 24/7 chatservice

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Odido (voorheen T-Mobile)

Ben jij al bekend met Black Friday? Deze zwarte vrijdag is dé grootste koopjesdag van het jaar en valt in 2024 op vrijdag 29 november. Dit feest komt uit Amerika, waar de Amerikanen op de vrijdag na Thanksgiving klaar staan om op koopjesjacht te gaan. Van fashion en elektronica tot reisproducten; op alles vind je korting tijdens Black Friday 2024. Daarbij mogen de artikelen van Odido natuurlijk niet ontbreken. Het afgelopen jaar gaf Odido speciale Black Friday acties zoals extraatjes bij het afsluiten van een abonnement, denk bijvoorbeeld aan een gratis koptelefoon of speaker. Daarnaast waren er ook nog tijdelijke afprijzingen! Dus houdt de Black Friday deals van deze provider goed in de gaten en wie weet scoor jij een Black Friday telefoon abonnement! Afgelopen jaar ontving je bij Odido een gratis Bluetooth speaker of Sony headphones t.w.v. € 149,-. Daarnaast betaalde je geen aansluitkosten. 

Over Odido 

Op 5 september 2023 heeft Odido T-Mobile en Tele2 vervangen als een onafhankelijk Nederlands merk. Je kunt er goed(kope) telefoon abonnementen scoren en mooie smartphone deals aan de haak slaan. Daarnaast kun je bij deze provider ook terecht voor een internet, vast bellen en TV verbinding bij jouw thuis voor een vast bedrag. Dit doen ze allemaal vanuit de missie om de mens centraal te zetten abonnementen voor iedere individuele situatie of leefvorm. Kortom, Odido is een geweldige provider met een onwijs mooi aanbod.

Mis geen enkele deal!

Black Friday is intens. Intens in de zin van hoge kortingen, maar ook in de zin van enorm veel aanbiedingen van heel veel winkels. Hierdoor kan het feestje wel eens onoverzichtelijk worden. Maar geen zorgen! Wij van Black Friday Nederland hebben daar de perfecte oplossing voor, namelijk de enige echte Black Friday nieuwsbrief! Dus schrijf je in voor deze mailing en ontvang in november een reminder én een overzicht van de beste Black Friday deals. Wat wil je nog meer?!

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's