Samsonite Black Friday 2024

Black Friday Samsonite
De Black Friday 2024 deals van Samsonite zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Samsonite

Gratis retour | Snelle en gratis levering binnen 2-3 werkdagen | Veilig betalen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Samsonite: Accessoires voor de laagste prijs!

Misschien ben je wel net terug van een leuke vakantie in Europa of een lange backpack-vakantie waarbij je niet thuis bent geweest? Dan heb je vast gemerkt dan een goede backpack aanwezig moet zijn. Anders is het moeilijk om te surviven. Samsonite zorgt ervoor dat jij de perfecte rugtas vindt die je klaarstoomt voor de reis van je leven. Tijdens Black Friday vind je hier dé Samsonite deals.

Yeah, Black Friday! Dit is een dag vol met bizarre kortingen die jij zeker in je achterhoofd moet houden de komende tijd. Retailers stonden vaak in de tijd vóór Black Friday in het rood. Gelukkig draaiden ze met Black Friday voor het eerst in het jaar weer winst (zwarte cijfers). Black Friday werd door dit fenomeen ervaren als super positief! In 2015 dacht ook Nederland, toen ze naam korting hoorde, hier moeten we wat mee. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is de term helemaal overgewaaid naar Europa. Winkels als Samsonite zien hun kans schoon en denken al ver van tevoren na over toffe Black Friday deals waardoor ze als eerste worden opgemerkt tussen de chaos aan koopjes.

Black Friday nieuws: als eerste de beste accessoires in huis

Het is natuurlijk super leuk om op 29 november jouw kast met reisattributen eens uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de handbagage koffers van SPARK SNG. Deze koffers zijn gemakkelijk, beschikken over een verwijderbare toilettas die je er makkelijk uit kunt halen en natuurlijk over een slot. Naast koffers vind je bij Samsonite ook tientallen tassen waar je mee kunt reizen. De Paradiver Light is bijvoorbeeld een rugzak die je meeneemt als een koffer. Je kunt ‘m op twee manieren meebrengen. Dus als je alle bagage op je rug even zat bent, maak je een koffer van je favoriete travel item. 

Relevante productcategorieën

Fashion