Makro Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Makro zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Makro

Groothandel met een compleet productassortiment
Vanaf €25,- op locatie geleverd
De goedkoopste tankstations in de regio

Makro Black Friday

Bij Makro gaan ze voor groot, dus voor volume, maar ook voor kwaliteit! De winkel heeft een gigantisch assortiment met wel zestigduizend vaste producten! Ze zijn er voor alle ondernemers en dragen groots bij aan het succes van Horeca Nederlands. Ze maken de ondernemers nog blijer met de Makro Black Friday aanbiedingen, waarbij de kortingen op veel producten groot gaat zijn! De winkel zegt het zelf al: ‘Makro gaat voor groots’!

Voorspellingen voor Makro Black Friday 2022

We verwachten dat Makro ook dit jaar weer met toffe dagdeals komt. Zo ontving je tijdens voorgaande edities bijvoorbeeld dinsdagdeals, woensdagdeals en weekenddeals. We verwachten voor Black Friday 2022 dat de winkel dezelfde insteek gaat hanteren. Hierbij weet je dus dat het interessant is om Makro iedere dag te checken!

Wanneer is Makro Black Friday 2022?

Naar verwachting starten de Black Friday deals al vroeg. Voorgaande jaren startte de winkel met dinsdagdeals en eindigde Makro met weekenddeals die golden tot Cyber Monday. We verwachten dat de data voor Black Friday 2022 dus dinsdag 22 november t.e.m. maandag 28 november gaat zijn!

Makro Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar voorgaande dagdeals van Makro:

  • 1 + 1 gratis op Björn Borg boxershorts;
  • 5% korting op alle kerstpakketten;
  • 2 + 1 gratis op alle kleding;
  • 18% korting op de Apple iPad!

Makro folder

Er is altijd een Makro folder beschikbaar met de beste Makro aanbiedingen voor jou! Er bestaan daarbij veel verschillende folders, zoals een food-, nond-food-, en wijnfolder. Al deze folders zijn tegenwoordig ook te vinden in de app van de winkel. Daarnaast is de actuele Makro aanbieding ook te vinden in ons winkeloverzicht,

Huidige deals en acties

Wil je de huidige Makro aanbiedingen nu al snel bekijken en kun je dus niet wachten tot vrijdag 25 november is gearriveerd? Check dan ons winkeloverzicht voor de beste deals of voor de huidige folders!

Relevante productcategorieën

Wonen - Dieren - Elektro - Cosmetica - Speelgoed