Black Friday Lidl
Lidl
Black Friday actieprijzen alleen Online!
Gebruik deze kortingscodeBekijk alle deals
Nu geldig
Black Friday Lidl
Black Friday actieprijzen alleen Online!
Gebruik deze kortingscode

Lidl Black Friday 2021

Black Friday actieprijzen alleen op Lidl.nl!

Daarnaast profiteer van je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,- met de kortingscode: "BLACKFRIDAY"


Tijdens Black Friday vind je de beste deals bij Lidl! De gehele week hebben we korting op stofzuigers, gereedschap, televisies, huishoudelijke apparaten, elektronica, verschillende producten van Smart Home en véél meer! Doe bijvoorbeeld je inkopen voor Sinterklaas of Kerst en bespaar geld!

De voordelen van shoppen bij Lidl

Kies je bezorgmoment
Ook 's avonds bezorgd
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren

Lidl Black Friday

Bij Lidl profiteer je altijd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Hier doet Lidl Black Friday nog een schepje bovenop! Lidl is niet alleen een supermarkt met voedingsmiddelen. Je kunt er o.a. ook terecht voor reizen, speelgoed, keukenartikelen en elektronica. Een grote kans dat juist deze categorieën in aanmerking komen voor Black Friday.

Voorspellingen voor Black Friday 2021 Lidl

We voorspellen dat er ook dit jaar weer genoten kan worden van meer dan 100 mega deals. Deze deals variëren van elektronica tot speelgoed. Vorig jaar kon je bijvoorbeeld de nieuwste PS4 games aanschaffen voor €14,99. Daarnaast liepen de kortingen wel op tot 54%!

Wanneer is Lidl Black Friday 2021?

Naar verwachting start de Black Friday 2021 editie al vroeg, op 22 november, en loopt de actie door tot vrijdag 26 november, de officiële dag van Black Friday. Tijdens de vorige editie startte de Lidl aanbiedingen ook vier dagen voor Black Friday.

Lidl Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar de acties uit vorige edities:

- PS4 games voor €14,99;

- Tot 50% korting op films;

- Tot 60% korting op geselecteerde televisies;

- En natuurlijk nog veel meer!

Andere interessante Lidl aanbiedingen

Naast Black Friday organiseert Lidl ook andere interessante aanbiedingen:

De Lidl Shop

Lidl heeft naast haar fysieke winkels ook een online webshop waar wekelijkse deals te vinden zijn. Profiteer bijvoorbeeld van kortingen op tuin, speelgoed en zomerse items. Ook is de Lidl folder in de online shop te bekijken.

De Lidl Sale

Naast de spectaculaire weekdeals, organiseert Lidl ook nog eens een doorlopende sale. Hier ontvang je tot wel 50% korting op geselecteerde artikelen.

Lidl Singles Day

Lidl viert ook Singles Day! Singles Day valt op 11 november. Tijdens deze feestdag ontvang je extra kortingen op producten zoals koffiemachines, tv’s of stofzuigers.

Black Friday producten

De keuze bij Lidl is reuze! Je kunt er niet alleen terecht voor je dagelijkse brood, maar ook voor een luidspreker of een telefoon. Het is zeker verstandig de Lidl aanbiedingen in je achterhoofd te houden. Niet alleen tijdens Black Friday, maar ook tijdens de andere aantrekkelijke acties.

Huidige deals en acties

Wij begrijpen heel goed dat je de huidige aanbiedingen al wil checken. Neem daarom alvast een kijkje op ons deal- en winkeloverzicht en sla nu al je slag!

Relevante productcategorieën:

Kleding - Reizen