van Tilburg Black Friday 2023

Black Friday van Tilburg
De Black Friday 2023 deals van van Tilburg zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij van Tilburg

Gratis bezorging | Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis | 5% spaarbonus
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Van Tilburg Black Friday

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Je kunt 24/7 bij de winkel terecht voor de collecties van meer dan 500 modemerken. Zo kun je er modecollecties, schoenen, lingerie en sportartikelen vinden. Tijdens de van Tilburg Black Friday aanbiedingen kun jij de mooiste merken extra voordelig scoren!

Voorspellingen voor van Tilburg Black Friday 2023

Het blijft helaas nog even een verrassing wat de webshop voor ons in petto heeft tijdens Black Friday 2023. Wanneer we kijken naar andere fashion en sport aanbieders verwachten we dat ook deze webshop ons flink gaat verwennen tijdens dit feestelijke evenement. We verwachten dan ook hoge kortingen op mooie merken wanneer van Tilburg besluit mee te doen met Black Friday.

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

We verwachten dat de looptijd van de acties van Tilburg vier dagen gaan gelden. Dit betekent dat de aanbiedingen starten op vrijdag 24 november en daarbij doorlopen tot maandag 27 november, ook wel Cyber Monday genoemd. Toch is het handig om de gehele week vanaf 20 november de winkel te blijven checken, misschien worden we dit jaar wel extra verrast!

Relevante productcategorieën

KledingSchoenenMerkkleding

Interessante pagina’s