van Tilburg Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van van Tilburg zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij van Tilburg

Gratis bezorging
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
5% spaarbonus

Van Tilburg Black Friday

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Je kunt 24/7 bij de winkel terecht voor de collecties van meer dan 500 modemerken. Zo kun je er modecollecties, schoenen, lingerie en sportartikelen vinden. Tijdens de van Tilburg Black Friday aanbiedingen kun jij de mooiste merken extra voordelig scoren!

Voorspellingen voor van Tilburg Black Friday 2022

Het blijft helaas nog even een verrassing wat de webshop voor ons in petto heeft tijdens Black Friday 2022. Wanneer we kijken naar andere fashion en sport aanbieders verwachten we dat ook deze webshop ons flink gaat verwennen tijdens dit feestelijke evenement. We verwachten dan ook hoge kortingen op mooie merken wanneer van Tilburg besluit mee te doen met Black Friday.

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

We verwachten dat de looptijd van de acties van Tilburg vier dagen gaan gelden. Dit betekent dat de aanbiedingen starten op vrijdag 25 november en daarbij doorlopen tot maandag 28 november, ook wel Cyber Monday genoemd. Toch is het handig om de gehele week vanaf 21 november de winkel te blijven checken, misschien worden we dit jaar wel extra verrast!

Relevante productcategorieën

KledingSchoenenMerkkleding

Interessante pagina’s