van Tilburg Black Friday 2024

Black Friday van Tilburg
De Black Friday 2024 deals van van Tilburg zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij van Tilburg

Gratis bezorging | Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis | 5% spaarbonus

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Van Tilburg Black Friday

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Je kunt 24/7 bij de winkel terecht voor de collecties van meer dan 500 modemerken. Zo kun je er modecollecties, schoenen, lingerie en sportartikelen vinden. Tijdens de van Tilburg Black Friday aanbiedingen kun jij de mooiste merken extra voordelig scoren!

Voorspellingen voor van Tilburg Black Friday 2024

Het blijft helaas nog even een verrassing wat de webshop voor ons in petto heeft tijdens Black Friday 2024. Wanneer we kijken naar andere fashion en sport aanbieders verwachten we dat ook deze webshop ons flink gaat verwennen tijdens dit feestelijke evenement. We verwachten dan ook hoge kortingen op mooie merken wanneer van Tilburg besluit mee te doen met Black Friday.

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten dat de looptijd van de acties van Tilburg vier dagen gaan gelden. Dit betekent dat de aanbiedingen starten op vrijdag 29 november en daarbij doorlopen tot maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd. Toch is het handig om de gehele week vanaf 25 november de winkel te blijven checken, misschien worden we dit jaar wel extra verrast!

Relevante productcategorieën

KledingSchoenenMerkkleding

Interessante pagina’s