Marlies Dekkers Black Friday 2023

Marlies Dekkers Black Friday
De Black Friday 2023 deals van Marlies Dekkers zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Marlies Dekkers

Gratis verzending vanaf 90,- euro | 30 dagen retourrecht | Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Marlies Dekkers

Het doel van Marlies Dekkers is vrouwen meer zelfvertrouwen te geven. Dit doet het merk door de wereld van lingerie voorgoed te veranderen met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Naast lingerie kun je bij deze winkel ook sexy badmode kopen. De kwaliteit van deze badmode en lingerie ligt hoog en daarom de prijs ook. Tijdens de Marlies Dekkers Black Friday aanbiedingen ontvang je mooie kortingen en dan wordt het aanschaffen een stuk leuker.

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Marlies Dekkers

Marlies Dekkers doet ieder jaar weer mee met de gekte. Zo ontving je tijdens de voorgaande edities tot 50% korting op de mooiste lingerie. Zo ontving je bijvoorbeeld 50% korting op de Lisbeth collectie of 40% korting op de Latin Lady collectie. We verwachten voor Black Friday 2023 dat de kortingen weer net zo hoog gaan oplopen en dat betekent INSLAAN!

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

Ten aanzien van de looptijd van voorgaande Black Friday acties, gaat de Black Friday 2023 actie starten op vrijdag 24 november. De kans is daarbij erg groot dat de aanbiedingen doorlopen tot maandag 27 november, ook wel Cyber Monday genoemd.

Relevante productcategorieën

Fashion - Merkkleding 

Interessante pagina’s