Winkel header

Bijenkorf Black Friday 2020

De actie van Bijenkorf voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Bijenkorf

Gratis bezorging
Vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Gratis retourneren
Bedenktijd van 21 dagen
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Bijenkorf

Het afgelopen jaar gaf de Bijenkorf gedurende 6 dagen speciale ‘Sint aanbiedingen'. Deze Sint aanbiedingen bestonden uit kortingen tot 30% op heel veel mooie merken.

In november zijn veel mensen vaak al bezig met het aftellen van de dagen tot de gezellige decembermaand. Begrijpelijk, want er is namelijk niets om echt naar uit te kijken in november. Of toch wel? Wat ons betreft wordt november niet genoeg gewaardeerd, want elk jaar vindt in deze maand hét grootste kortingsspektakel plaats. Hiermee hebben we het natuurlijk over Black Friday! Dé dag waarop je populaire producten kunt scoren met enorm veel korting. Black Friday 2020 valt dit jaar op 27 november, maar de dagen ervoor en erna staan ook veel in het teken van waanzinnige aanbiedingen. Kortom, zorg er dus voor dat je alert blijft gedurende deze maand!

Verwachtingen voor 2020

Voorgaande jaren heeft de Bijenkorf tijdens Black Friday aanbiedingen gehad die in het teken stonden van Sinterklaas. De acties waren in de meeste gevallen geldig vanaf donderdag tot en met zondag. Wij verwachten dit jaar wederom een mooie Sinterklaasactie van de Bijenkorf die geldig is tijdens Black Friday. Tijdens de Sinterklaasactie waren er kortingen tot 30% te krijgen op heel veel gewilde topmerken op de afdelingen fashion, speelgoed en wonen.

Over de Bijenkorf

De Bijenkorf is een exclusief, inspirerend Nederlands warenhuis met allure, creativiteit, gevoel voor stijl en oog voor de klant. Ze richten zich daarmee op de bovenkant van de markt. De winkel heeft een breed assortiment met accessoires, sneakers, cadeaus, cosmetica, dames, heren- en kindermode, lingerie en woonartikelen. Daarbij kun je bij het warenhuis ook terecht voor veel bekende designermerken, zoals Balenciaga, Off-White, Gucci, Canada Goose en Stone Island. Daarnaast telt de Bijenkorf in Nederland 3 flagships en 4 medium winkels, verdeelt over heel het land. Als laatste biedt de Bijenkorf in totaal meer dan 1.000 topmerken en zijn alle artikelen ook te bestellen vanuit België.