Black Friday Ben
Ben
GRATIS MB internet + Geen aansluitkosten
Black Friday Ben
GRATIS MB internet + Geen aansluitkosten
Winkel header

Ben Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Ben jij ook zo van de aanbiedingen? Dan wordt je vast vrolijk van de aanbiedingen bij Ben waar je tot wel dubbel zoveel MB internet krijgt over de gehele looptijd van je abonnement. Bovendien betaal je ook nog eens geen aansluitkosten t.w.v €20,-.


De voordelen van shoppen bij Ben

4x op rij als beste getest
Betrouwbaar T-Mobile netwerk
Geen onverwachte kosten met MB Pauze
Maandelijks opzegbare Sim Only
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Ben

Het afgelopen jaar gaf Ben iedere klant 2000 MB gratis! Daarnaast waren er extra en goedkope deals op Sim Only abonnementen en producten van merken als Apple, Huawei, Samsung, Nokia en Sony. Deze spetterende acties liepen in totaal 10 dagen.

Korting bij Ben

Black Friday is een dag welke volledig in het teken staat van hoge kortingen. Het is een feestdag welke is ontstaan in Amerika en sinds een aantal jaar ook populair is in Nederland. Steeds meer winkels besluiten hieraan mee te doen, zo ook Ben! Afgelopen jaar bestond zijn deal uit 2000MB gratis en geen aansluitingskosten. Ook waren er extra goedkope deals voor Sim Only en deals in combinatie met producten van Apple, Huawei, Samsung, Nokia en Sony.

Verwachtingen Ben deals 2020

Op de website van Ben, wordt er aangegeven dat ze dit jaar tijdens Black Friday op 27 november zeker terug gaan komen met mooie aanbiedingen. Daarom verwachten wij dat de deals voor 2020 net zo lekker zullen zijn als afgelopen jaar!

Over Ben

De mobiele provider Ben werd geboren op 4 februari 1999. Al van kleins af aan was hij van mening dat iedereen in Nederland een mobiele telefoon kon hebben en zorgde er dan ook voor dat dit mogelijk werd. Daarom staat Ben voor vrijheid, simpel en persoonlijke communicatie. Hierdoor kan iedereen bij hem op zijn eigen manier maximaal telefoonplezier halen uit zijn of haar persoonlijk budget. Daarnaast vindt hij het belangrijk om zo persoonlijk mogelijk te blijven en je te voorzien van duidelijke informatie. Bovendien werkt Ben met het mobiele netwerk van T-Mobile, waardoor je verzekerd bent van het beste 4G netwerk van Nederland. Kortom, kwaliteit voor een ieders budget!

Blijf op de hoogte!

Altijd al een crush gehad op Ben of vind je het te moeilijk om de vriendschap te verbreken? Houd dan de Black Friday deals in de gaten en scoor lekkere kortingen op de producten die Ben te bieden heeft. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van alles wat Ben doet op vrijdag 27 november? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! En wie weet wat dit kan betekenen voor jullie vriendschap!

Relevante productcategorieën

Smartphones - Sim Only - Apple iPhone - Internet - OnePlus - Apple iPhone

Interessante pagina's