Scotch & Soda Black Friday 2023

Black Friday Scotch & Soda
De Black Friday 2023 deals van Scotch & Soda zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Scotch & Soda

Unieke prints en subtiele details | Geïnspireerd door culturen wereldwijd | Voor elke gelegenheid een passende outfit | Gratis verzending vanaf €50 | Gratis retourneren binnen 60 dagen
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Scotch & Soda

Met wereldwijd meer dan 150 winkels timmert dit Amsterdamse modemerk hard aan de weg naar de top. Met unieke fashion voor een trendy of alternatieve look kun je als fashionliefhebber je weg wel vinden tussen het walhala aan fashion van Scotch & Soda. Ze noemen zichzelf 'pioniers en verzamelaars die wereldwijd op zoek zijn naar dat ene schilderij'. Constant op weg, dat is Scotch & Soda. Wij zijn dat ook, maar dan natuurlijk naar Black Friday! Ben je al klaar voor de honderden koopjes? Vorig jaar ontving je trouwens bij Scotch & Soda 4 dagen lang 20% korting op de herfst- en wintercollectie!

Black Friday is natuurlijk dé kortingsdag waarop je kunt genieten van honderden koopjes in diverse productcategorieën. Van elektronica, wonen tot aan fashion. In elke categorie kun je weer goede deals verwachten op 24 november. Houd ons winkeloverzicht wel goed in de gaten want veel winkels willen als eerste zijn. Dit betekent natuurlijk dat je nooit kunt weten wanneer de Black Friday deals starten en tot wanneer ze doorgaan. Sommige winkels beginnen bijvoorbeeld al een week eerder met Black Friday maar gaan dan ook door tot Cyber Monday. Scotch & Soda is jong en vooruitstrevend en wij denken dat ze dus zeker mee zullen doen aan Black Friday. De vraag is alleen wanneer en met welke deal?

Scotch & Soda: fashion uit alle hoeken van de wereld

Scotch & Soda staat bekend om de fashion uit alle hoeken van de wereld. Dit kledingmerk haalt haar inspiratie uit de verschillende stoffen en patronen die overal ter wereld te vinden zijn. De inspiratie die ze krijgen van de klassiekers en de hedendaagse patronen zorgt voor een authentieke heren-, dames- en kindercollectie. Daarnaast hebben ze een designstudio in Amsterdam en worden ze daar natuurlijk omringt met alle verschillende culturen in de stad. Scotch & Soda is met ruim 8.000 verkooppunten een grote speler in de fashion markt en laat zich niet uit de weg slaan door Black Friday.

Nieuwsbrief als dé beste oplossing om op de hoogte te blijven

Dé beste manier om op de hoogte te blijven van Black Friday is de nieuwsbrief. Je krijgt dan al het nieuws waar jij in bent geïnteresseerd in jouw mailbox. Daarnaast kun je ook via Social Media op de hoogte blijven.

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's