C&A Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van C&A zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij C&A

Producten bestaan uit 50% milieuvriendelijke grondstoffen
Ruime selectie fashion voor de hele familie
Laatste fashiontrends voor elke gelegenheid

Black Friday C&A: Profiteer van de beste mode deals!

Voordelige mode van topkwaliteit; aldus C&A. Voordelig is het helemaal wanneer je gebruik maakt van de Black Friday kortingen die op de vierde vrijdag van november aanwezig zullen zijn door het hele land. Deze kortingsdag, Black Friday genoemd, vindt zijn oorsprong in Amerika. Hier is een deel van de Amerikanen altijd de dag na Thanksgiving vrij waardoor het drukker dan ooit is in de winkelstraten. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november 2022. Tijdens Black Friday moet je dus je slag slaan!

Het afgelopen jaar gaf C&A 50% korting op alle geselecteerde fashion. 

Over C&A

C&A is een modeketen dat al bestaat sinds 1841. De oprichting door de broeders Clemens en August vond oorspronkelijk plaats in Friesland maar inmiddels is dit modeketen uitgegroeid tot één van de internationale topspelers in de fashion branche. Denk aan leuke jeans, nieuwe sneakers, effen T-shirts, met opdruk of leuke vesten voor de winter. Met de kleding bij C&A stoom je jezelf klaar voor een nieuw seizoen; met Black Friday kan dit zelfs nog goedkoper dan C&A nu al is!

Hoge kortingen bij C&A

Wat de kortingen tijdens Black Friday 2022 gaan zijn, is nog niet duidelijk maar dat er natuurlijk weer een Black Friday is, is zeker! Je kunt bij C&A bijvoorbeeld kleding kopen van de kids collectie Dream out loud van Selena Gomez, of voor jezelf basic tops of T-shirts scoren. Het is belangrijk dat je tijdens en voor 25 november 2022 Black Friday Nederland goed in de gaten houdt. Wij zetten altijd een up-to-date overzicht op de website met alle deelnemende winkels. Indien je zeker wilt zijn dat de beste C&A deal niet langs je is voorbijgegaan zonder dat je het door hebt gehad, is het slim je te abonneren op de nieuwsbrief. de nieuwsbrief zorgt ervoor dat je voor en tijdens de Black Friday periode niks mist. Mooi toch .... van C&A.

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's