Winkel header

MediaMarkt Black Friday 2020

Black Friday MediaMarkt
MediaMarkt
Tot 25% korting op smartphones!
Nu geldig
Black Friday MediaMarkt
Tot 25% korting op smartphones!

MediaMarkt Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Het is Mobile Mania bij MediaMarkt! Dit houdt in dat je deze week tot wel 25% korting ontvangt op smartphones en accessoires van de beste merken zoals Apple, Samsung en Huawei!

De voordelen van shoppen bij MediaMarkt

Binnen 2 uur af te halen in de winkel
Gratis bezorging vanaf €50,-
Gratis retourneren binnen 100 dagen
Achteraf betalen

Black Friday MediaMarkt

Profiteren van onwijs toffe aanbiedingen en mooie acties bij MediaMarkt, wie wil dat nou niet?! Wanneer je op zoek bent naar elektronica zoals een laptop, AirPods of de PS5, zorg er dan voor dat je tijdens Black Friday de MediaMarkt acties in de gaten houdt!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 MediaMarkt

De MediaMarkt stelt ons zelden teleur als het aankomt op Black Friday kortingen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de MediaMarkt ook voor Black Friday 2020 mooie deals uit te mouwen schudt. Denk hierbij aan mooie aanbiedingen op producten als AirPods, iPhones en andere telefoons, games, wasmachine, tv deals, JBL speaker deals, laptop deals en nog veel meer!

Wanneer is MediaMarkt Black Friday 2020?

Vorig jaar kon je bij de MediaMarkt een week voor de officiële Black Friday al mooie deals scoren. Dat wil betekenen dat er dit jaar hoogstwaarschijnlijk waanzinnige aanbiedingen te scoren zijn vanaf vrijdag 20 november t/m Cyber Monday (30 november).

Black Friday MediaMarkt actie van vorig jaar

Vorig jaar werden jullie door MediaMarkt verblijdt met 40% korting op o.a. televisies en consoles. Daarnaast hadden ze tijdens de Black Week elke dag een nieuwe waanzinnige Black Friday dagdeal met o.a. laptops, smartphones en oordopjes.

Andere interessante MediaMarkt acties:

MediaMarkt Red Friday

Hoewel Black Friday een uitgelezen kans is om waanzinnige MediaMarkt deals aan de haak te slaan, deelt de MediaMarkt ook op andere momenten mooie kortingen uit. De Red Friday actie is er daar een van.

Wanneer is de Red Friday actie van MediaMarkt?

Wanneer de volgende MediaMarkt Red Friday editie is, is nog niet officieel aangekondigd. Maar met een klein rekensommetje kunnen wij je waarschijnlijk toch goed op de hoogte brengen. De eerste Red Friday editie was namelijk op 26 t/m 28 oktober, de tweede editie werd gehouden op 22 t/m 24 februari 2019 en de derde editie volgde op 25 t/m 27 oktober. Red Friday 2020 gaat dus hoogstwaarschijnlijk in de maanden februari en oktober zijn!

De MediaMarkt ‘BTW weg ermee’ actie

Naast Red Friday is de ‘BTW weg ermee’ actie van MediaMarkt ook een mooie kans om jouw gewilde producten met een lekkere aanbieding mee naar huis te nemen. Tijdens de BTW weken betaald de MediaMarkt namelijk de BTW van jouw aankopen en krijg je dus 17,36% korting op elk product!

MediaMarkt Cashback actie

En het rijtje van MediaMarkt acties houdt maar niet op! Zo slingert de winkel ook geregeld een heerlijke cashback actie voor verschillende populaire merken er doorheen. Maar hoe werkt zo’n MediaMarkt cashback actie precies? Het is redelijk eenvoudig. Na de aankoop van een cashback-actie dien je na aankoop te registreren via de MediaMarkt website. Nadat je deze geclaimd hebt krijg je binnen een aantal weken bericht of je inderdaad recht hebt op cashback. Vervolgens krijg je je geld binnen zes weken terug.

MediaMarkt Cashbackdagen

Naast de regelmatige cashback acties van MediaMarkt organiseert de winkel ook eens in de zoveel tijd Cashbackdagen. Tijdens deze dagen kun je op extra veel producten je geld terugvragen. Vaak zijn deze Cashbackdagen rond juni/juli.

Deelnemende MediaMarkt winkels

We hebben goed nieuws! Van de MediaMarkt Amsterdam en Utrecht tot de Mediamarkt in Eindhoven en Breda, elke MediaMarkt winkel doet mee met Black Friday. Ook kun je terecht bij de MediaMarkt webshop!

Black Friday MediaMarkt producten

De MediaMarkt heeft een breed assortiment betreft elektronica. Van gaming producten zoals de Playstation 5, de Xbox series X en de Nintendo Switch, tot koelkasten, laptops en wasmachines. Naar welk elektronisch apparaat je ook op zoek bent, grote kans dat je slaagt bij de MediaMarkt tijdens Black Friday.

Huidige deals en winkelacties

Kan je niet wachten op Black Friday 2020 en ben je nu al op zoek naar een mooie (product) deal of winkelactie? Neem dan zeker even een kijkje in ons dealoverzicht en winkeloverzicht voor de huidige aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

Elektro - Gaming

Interessante pagina's