Black Friday MediaMarkt
MediaMarkt
Vakantiedeals - tot 25% korting!
Black Friday MediaMarkt
Vakantiedeals - tot 25% korting!
Winkel header

MediaMarkt Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Zoek je nog een goede bestemming voor je vakantiegeld? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij MediaMarkt ontvang je namelijk tot 25% korting op o.a. televisies, laptops en audio.

De voordelen van shoppen bij MediaMarkt

Gratis verzending vanaf €20,-
Gratis retourneren
Achteraf betalen
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday MediaMarkt

Als het om Black Friday gaat, is MediaMarkt één van de voorlopers in Nederland. Als één van de eerste grote retailers in Nederland startte MediaMarkt in 2014 hun eerste Black Friday campagne. Sindsdien heeft MediaMarkt elk jaar een nieuwe actie. Zo ging in 2014 de campagne nog door het leven als "Black Friday Mega Deals" en werden de deals in 2017 gepresenteerd onder de noemer "Black Friday Super Sale".

Aanbiedingen vorig jaar

Elk jaar stunt MediaMarkt met kortingen op een breed assortiment aan producten. Vorig jaar had Media Markt de hele week dagelijks wisselende deals. Wij verwachten tijdens Black Friday 2020 in ieder geval aanbiedingen op Apple, Playstation, smartphones, Sonos, televisies en witgoed.

Tip voor 2020

Vorig jaar waren er enkele deals exclusief eerder beschikbaar voor leden van de MediaMarkt Club. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om ook dit jaar als eerste te kunnen profiteren van de Black Friday deals van MediaMarkt!

Red Friday Media Markt

Black Friday valt zo goed in de smaak bij MediaMarkt dat ze sinds 2018 Red Friday geïntroduceerd hebben. Met Red Friday kun je net zoals bij Black Friday profiteren van lekkere kortingen, alleen dan op een ander moment. De eerste Red Friday editie was van 26 t/m 28 oktober 2018, de tweede editie werd gehouden op 22 t/m 24 februari 2019. De volgende editie is nog niet bekend, maar als we ervan uit mogen gaan dat het om de vier maanden plaatsvindt dan is de volgende in juni 2019. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe laptop, een wasmachine, een tv of een ander product, houdt dan de Red Friday MediaMarkt deals in de gaten.

Over MediaMarkt

MediaMarkt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels zijn er in totaal negenenveertig winkels met maar liefst 40 miljoen winkelbezoeken per jaar. Sinds 12 april 2011 kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de MediaMarkt-webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van MediaMarkt precies wat zij mogen verwachten. De webshop bedient elk jaar meer dan 80 miljoen bezoekers en kent tijdens het Black Friday weekend ultieme topdrukte.

Relevante productcategorieën

Elektro - Gaming

Interessante pagina's