Boozyshop Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Boozyshop zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Boozyshop

Vóór 20.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €35,-
Bij bestellingen vanaf €30,- geeft Boozyshop een gift aan het goede doel
Hulp via de chat op de webshop

Black Friday Boozyshop: Een gave huid en toffe look!

Boozyshop is dé make-up (web)shop van Nederland. Wanneer je iets nodig hebt voor de verzorging van je huid is dit de plek waar je kunt komen! Lak je nagels in tientallen verschillende kleuren met glans nagellak of maak van je ogen een kunstwerk met tientallen soorten oogschaduw. Kortom, maak jezelf mooi met de prachtige beauty-producten van Boozyshop! Het leuke is dat er met Black Friday 2021 nu hoge kortingen zijn!

Over Boozyshop

Black Friday staat altijd in het teken van korting. Waar het kortingsfestijn in 2015 begon met slechts een aantal shops was dit aantal vorig jaar al gestegen tot 160. Daarnaast doen steeds meer lokale boetiekjes en shops mee aan deze wereldwijde kortingsdag. Het is dus voor Boozyshop een mooie kans om ook mee te doen met de Black Friday deals en om zo meer mensen kennis te laten maken met dit cosmetica platform. Je vindt bijvoorbeeld bij Boozyshop gezichtsmaskers, sieraden, haar maskers, accessoires en tientallen verschillende make-up kwasten en nog veel meer. Enthousiast geworden?

Blijf op de hoogte door middel van de nieuwsbrief

Houd jij ook van make-up? Weet je ook hoe je het moet gebruiken? Misschien gebruik je daar wel een aantal beauty-vlogs voor! Want er zijn inmiddels tientallen beauty-vloggers in Nederland die je alles kunnen vertellen over de soorten make-up die je kunt gebruiken. Die soorten make-up kun je vervolgens bij ons vinden. Maar hoe weet jij zeker dat jij jouw favoriete make-up artikel in handen krijgt en net zo'n gave huid krijgt als jouw favoriete influencer? Dit doe je door je te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Zo ontvang je alle toffe Cosmetica deals in jouw inbox op 26 november 2021 en daar hoef je helemaal niks voor te doen!

Relevante productcategorieën

Cosmetica - Fashion - Kleding