Cyber Week

Cyber Week 2024 Deals

Cyber Week is misschien nog niet heel bekend in Nederland, maar daar brengen wij verandering in. Op deze pagina lees je alles over de Cyber Week. Je leest wanneer het is, hoelang het duurt, het verschil met Cyber Monday en nog veel meer. Geïnteresseerd? 

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Wanneer is Cyber Week 2024? 

Dit jaar gaat Cyber Week van start op maandag 25 november. Hierbij lopen de meeste deals door t/m maandag 2 december. Ieder jaar sluiten er meer webshops aan bij het fenomeen van deze toffe week. Daardoor groeit het aanbod en worden de prijzen elk jaar steeds scherper. Dit is voordelig voor jou, want daardoor kun je nog beter binnen je budget blijven tijdens de feestdagen. Misschien houd je zelfs geld over!

Hoelang duurt Cyber Week 2024?

Cyber Week 2024 gaat naar alle verwachting acht dagen duren. Dit betekent dat er een volle week genoten kan worden van heel veel Cyber deals. 

Cyber Week vs Cyber Monday

Wat is Cyber Week?

Cyber Week is de verlengde versie van Cyber Monday 2024 Nederland. Deze dag valt altijd op de eerste maandag na Black Friday, dus op maandag 2 december 2024. Deze feestdag is vergelijkbaar met Black Friday, alleen zijn de Cyber deals alleen online. Winkels geven uitzonderlijke hoge korting weg, zodat jij voordelig jouw Kerst- en Sinterklaasinkopen kunt doen. Tegenwoordig zijn de Cyber Monday aanbiedingen vaak niet alleen nog maar op de maandag geldig. Daarom is er sinds kort ‘Cyber Week’ geïntroduceerd. Met Cyber Week scoor jij de beste deals een héle week lang. De kortingen liggen vaak nóg hoger dan tijdens Black Friday, dus wees er snel bij wanneer je zeker wilt zijn van de beste deals. Er worden namelijk ook vaak deals georganiseerd waarbij geldt OP=OP! Check daarom snel de Cyber Monday deals.

Grootste spelers tijdens Cyber Week

Er zijn een aantal grote webshops waarvan verwacht wordt dat ze dit jaar weer met fantastische aanbiedingen gaan komen. Deze spelers kunnen ook wel gezien worden als de grootste spelers tijdens dit feestelijke evenement. Denk hierbij aan spelers als Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, wehkamp en Amazon. Ieder jaar vliegen de kortingen ons om de oren bij deze populaire winkels. Zo ontving je bijvoorbeeld tijdens voorgaande Cyber edities tot wel 50% korting op elektronica bij Bol.com en Amazon. 

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday 2024 en Cyber Monday 2024 zijn beide flinke kortingsfestijnen. Tijdens Cyber Monday zijn de deals vaak nóg scherper dan de Black Friday deals. Dit betekent dat het heel interessant gaat worden om de deals met hoge kortingen tijdens Cyber Week goed in de gaten te houden!

Huidige acties en deals

Naast de Black Friday en Cyber Week aanbiedingen kun je ook alle deals gedurende het gehele jaar terugvinden in ons overzicht met alle winkelacties en productdeals. Maar schrijf dan wel alvast de data vanaf 25 november t/m 2 december groot in jouw agenda! Dan zijn de deals toch echt op hun scherpst.