Winkel header

IKEA Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van IKEA zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij IKEA

Bezorging vanaf €2,99
Achteraf betalen
365 dagen retourgarantie
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday IKEA: De allerbeste deals bij IKEA

Als je houdt van een leuk en eigentijds interieur, zonder daar al te veel aan te willen uitgeven, dan kom je vast vaak bij IKEA. Het is daar goedkoop winkelen, maar steeds kom je er bij de kassa achter dat je stiekem best veel uitgeeft. Een leuk interieur is tenslotte niet goedkoop. Tenminste, het grootste deel van het jaar niet. Shop je rond Black Friday bij IKEA, dan stuit je op kortingen tot wel tientallen procenten. Tijdens Black Friday 2020 – vanaf vrijdag 27 november – vind je hier de beste aanbiedingen van IKEA.

IKEA mag dan een wereldwijd bekend merk zijn, het kent zijn oorsprong in Europa. Wellicht ligt het daarom niet voor de hand dat IKEA meedoet aan een typisch Amerikaans fenomeen als Black Friday. Toch zijn juist vlak voor de feestdagen veel mensen op zoek naar originele cadeaus. En waarom geen leuke items voor het interieur cadeau geven? Rondom Black Friday – tot en met de zogeheten Cyber Monday – biedt IKEA talloze producten aan met tientallen procenten korting.

Last minute IKEA kortingen

Wanneer Black Friday valt, weet je al lang van tevoren. De vrijdag volgend op de vierde donderdag van november. Dat is de vrijdag na Thanksgiving. Wat je echter niet van tevoren weet, is welke producten met hoge korting verkrijgbaar zijn en hoe lang deze kortingen gelden. Al kan je er op rekenen dat dit slechts zéér kort is. Met andere woorden: je moet er snel bij zijn. Niet voor niets leidt Black Friday in de VS tot knotsgekke taferelen, waarbij soms zelfs wordt gevochten om een laatste afgeprijsd artikel. En nu is een gewone zaterdag bij IKEA al druk, dus bereid je op het ergste voor.

Profiteer van IKEA korting vanuit je luie stoel

Je hoeft natuurlijk niet op Black Friday 2020 of het weekend daarna naar IKEA te rijden en je tussen de mensenmassa te begeven. Want als je van tevoren op de hoogte bent van Black Friday aanbiedingen, kies je zelf je moment uit of bestel je online. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele korting bij IKEA. Vorig jaar was er tot en met 50% korting op diverse woonmeubelen van IKEA. 

Relevante productcategorieën

Wonen - Sanitair - Meubels

Interessante pagina's