IKEA Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van IKEA zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij IKEA

Bezorging vanaf €2,99
Achteraf betalen
365 dagen retourgarantie

IKEA Black Friday

Is je keuken aan vernieuwing toe? Of ben je op zoek naar verfrissende meubels, zoals een nieuwe lamp of een nieuwe bank? Dan biedt IKEA uitkomsten. Tegenwoordig is IKEA een van de meeste bekende interieur-merken ter wereld. Wanneer je tijdens IKEA Black Friday bij deze populaire winkel shopt, ontvang je tot wel tientallen procenten korting. Houd de Black Friday deals dus goed in de gaten!

Voorspellingen voor IKEA Black Friday 2021

Tijdens Black Friday moet je er snel bij zijn. Hoogstwaarschijnlijk worden er weer hoge kortingen weggegeven op de populairste artikelen. Bijvoorbeeld op kasten, bedden en vloerkleden. De kortingen zullen naar verwachting voor een korte tijd gelden. Dus wacht niet te lang!

Wanneer is IKEA Black Friday 2021?

Naar verwachting start de Black Friday 2021 op vrijdag 26 november en loopt de actie door tot en met Cyber Monday, 29 november. Neem dus rond deze tijd snel een kijkje!

IKEA Black Friday deals van eerdere edities

  • Tot 50% korting op geselecteerde artikelen;
  • 50% korting op alle maaltijden met balletjes;
  • En nog veel meer!

Andere interessante IKEA aanbiedingen

IKEA Sale

IKEA organiseert regelmatige sales met interessante aanbiedingen voor hun klanten. Hiermee maken ze ruimte voor het nieuwe assortiment. De acties starten vaak in juni en december. Zeker een reden om IKEA in de gaten te houden dus!

IKEA vestigingen

IKEA zit gevestigd door heel Nederland, waarbij o.a. in Delft, Haarlem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. IKEA biedt ook een webshop aan, waar je heerlijk op je gemak online kunt shoppen.

Black Friday producten

IKEA heeft een ontzettend breed assortiment van woonartikelen. De producten variëren van keukens, kasten en bedden, naar lampen, banken, vloerkleden en gordijnen. Alles om jouw inrichting een frisse look te geven!

Huidige deals en acties

Wil je nu al jouw interieur opleuken met leuke meubels en is Black Friday nog niet gearriveerd? Kijk dan alvast in ons huidige exclusieve deal- en winkeloverzicht!

Om ervoor te zorgen dat je de hoogste kortingen in jouw mailbox krijgt. Dan kun je je inschrijven  voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de beste Black Friday aanbiedingen tijdens Black Friday 2021.

Relevante productcategorieën

Wonen - Sanitair - Meubels

Interessante pagina's