Parajumpers Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Parajumpers zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Parajumpers

Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Gratis retourneren

Parajumpers Black Friday

Parajumpers is een bekend Italiaans merk voor jassen. De naam zegt het misschien al, maar het design is gebaseerd op het parachute springen. Je vindt dan op de jassen ook grote cargo-zakken of haken terug die gebruikt worden tijdens het parachutespringen. Het merk is ongekend populair, maar daarbij ook wel aan de hoge prijs. Gelukkig zijn er mooie Parajumpers Black Friday acties waardoor de jassen met korting gekocht kunnen worden.

Voorspellingen voor Parajumpers Black Friday 2022

Het is nog een grote verrassing wat Parajumpers voor leuke acties gaat uitbrengen tijdens Black Friday 2022. De populaire modellen van de jassen zijn zeker kansmakers! Ook is de kans groot dat de jassen met flinke kortingen verkrijgbaar zijn bij externe winkels zoals de Bijenkorf, Winkelstraat.nl en JHP fashion.

Wanneer is Parajumpers Black Friday 2022?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 25 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, wat valt op 28 november.

Parajumpers Jas Heren

Er zijn verschillende jassen verkrijgbaar voor heren. Je hebt winterjassen, zomerjassen en tussenjassen. Daarnaast biedt het merk ook o.a. truien, petten, tassen en T-shirts aan. De jassen staan bekend om hun warmte en het stoere design.

Parajumpers producten

Naast de toffe jassen van Parajumpers, ben je ook aan het goede adres voor een mooie muts, een vette trui of een gave bodywarmer. De kleding van het merk is goed met elkaar te combineren, waardoor jij je outfit helemaal af kan maken! Combineer bijvoorbeeld een zomerjas met een leuke pet of een T-shirt met een dikke trui.

Huidige deals en acties

Wil jij nu al lekker warm rondlopen in een nieuwe Parajumper jas? Check dan de huidige kortingen in ons winkel- en dealoverzicht en scoor de mooie aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

FashionKleding - Herenkleding - Dameskleding

Interessante pagina’s