Kwantum Black Friday 2024

Black Friday Kwantum
De Black Friday 2024 deals van Kwantum zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Kwantum

Daar woon je beter van | Altijd de laagste prijs | Bezorgmogelijkheden of gratis afhalen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Kwantum

Was je laatst op een feestje van een van je vrienden waar je een onwijs mooi vloerkleed zag liggen? En vertelde je vriend(in) jou dat het prachtige exemplaar van Kwantum afkomstig was? En had hij/zij deze ook nog eens gekocht met zo'n fikse korting dat je het bijna niet geloofde? Dan bij deze de bevestiging dat die korting hoogstwaarschijnlijk naar waarheid is verteld (tenzij je vriend(in) bekend staat om opschepperij). Want het afgelopen jaar heeft Kwantum tijdens Black Friday enorm veel korting weggegeven op verschillende woonaccessoires. Wat de kortingen dit jaar gaan zijn is nog onbekend. Maar naar verwachting ruimt Kwantum weer op en gaan de deals weer net zo spectaculair zijn als die van de afgelopen edities.

Over Kwantum

Ben je opzoek naar wand-, raam- en vloerproducten, dan ben je opzoek naar de woonwinkel met met het grootste assortiment genaamd Kwantum. De woonwinkel is marktleider in deze producten en is daarnaast ook een van de grootste aanbieders betreft (tuin)meubels, keukenaccessoires, woonaccessoires, opbergartikelen, gereedschap en verf. Met andere woorden, bij Kwantum vind jij wat je zoekt! Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over de dichtstbijzijnde winkel, want met meer dan honderd winkels in zowel Nederland als België is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Mocht deze dan toch nét niet dichtbij genoeg zijn en/of heb je geen tijd om jezelf naar de Kwantum winkel te verplaatsen. Dan kun je altijd nog alle producten bewonderen in de Kwantum online shop, ook wanneer je opzoek bent naar de acties van Black Friday 2024! Want daar woon je beter van!

Moeiteloos op de hoogte blijven

Zolang het nog geen Black Friday is, lijkt er vrij weinig te doen rondom dit fenomeen. Maar niets is minder waar. Zo is het verstandig om alvast een verlanglijstje te maken met de belangrijkste producten die je tijdens Black Friday wilt scoren. Hierbij is het handig om ook de huidige prijs van het product te noteren, zodat je straks tijdens Black Friday ook zeker wat dat je intens veel korting hebt gevangen. Wat ook nog noodzakelijk is voor de voorbereiding van Black Friday, is je inschrijven voor de enige echte Black Friday Nederland nieuwsbrief. Hierdoor word je in november als een van de eerste op de hoogte gehouden van de beste Black Friday deals in jouw interesses. Aanmelden kan hier!

Relevante productcategorieën

Wonen - Meubels - Sanitair

Interessante pagina's