Samsung Black Friday 2024

Black Friday Samsung
De Black Friday 2024 deals van Samsung zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Samsung

Gratis bezorging voor alle Samsung producten | 30 dagen bedenktijd | Installatieservice voor geselecteerde producten | Achteraf betalen mogelijk met Klarna

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Samsung

Er is misschien wel korting zolang je je kunt herinneren, maar een grotere kortingsdag dan Black Friday is toch wel uitzonderlijk. Op deze dag, die dit jaar gevierd wordt op 29 november 2024, vliegen de koopjes je om de oren. Het is dan ook dé perfecte timing om je Sinterklaas- en kerstinkopen te doen. Aan Black Friday en natuurlijk Cyber Monday, de maandag na Black Friday, doen een groot deel van de winkels mee. Ook Samsung is ieder jaar één van de deelnemers die stunt met prijzen. Het afgelopen jaar gaf Samsung extra korting op Samsung producten als: Galaxy S, Galaxy Tab, Galaxy Watch, Galaxy Note en er was meer. De acties liepen van Black Friday t/m Cyber Monday. Dus heb je een nieuwe smartphone nodig of ben je op zoek naar een ander Samsung product? Houdt dan zeker de Black Friday sale in de gaten zodat je kunt shoppen met hoge kortingen!

Samsung Black Friday producten

Vorig jaar waren er met Black Friday veel Samsung producten met korting. Samsung is één van de merken die alles heeft op het gebied van elektronica. Of het nu gaat om een Samsung tv, Samsung tablet of een Samsung smartphone zoals de Samsung Galaxy smartphones. Indien je een nieuw apparaat nodig hebt, ben je bij het merk Samsung op de juiste plek! Niet alleen voor Galaxy smartphones of tv's kun je bij Samsung terecht, maar ook voor stofzuigers, wasmachines en drogers. Omdat deze producten van zichzelf best duur zijn, is Black Friday dé perfecte dag om nieuwe Samsung producten aan te schaffen.

Over Samsung:

Bestaat sinds: 1938.
Doet mee aan Black Friday sinds: 2018.
Wanneer verwachten wij de eerste deals? Vanaf vrijdag 29 november t/m zondag 1 december.
Alleen online of ook winkels? Online of in fysieke winkels zoals de Coolblue en MediaMarkt.
Doet mee aan Cyber Monday? Samsung zelf niet, wellicht wel andere Samsung verkooppunten.
Populaire producten bij Samsung: Galaxy S smartphones, Galaxy Tab tablets, OLED tv's en Galaxy A smartphones.
Vergelijkbare merken: Apple, Philips, LG, Sony.

Veelgestelde vragen over Black Friday bij Samsung:

Q: Wanneer is Black Friday 2024 Samsung?

A: Black Friday 2024 bij Samsung gaat waarschijnlijk van start op vrijdag 29 november en loopt dan door tot en met zondag 1 december, ook wel Black Weekend of Cyber Monday weekend genoemd.

Q: Hoelang duurt Black Friday 2024 Samsung?

A: Black Friday geldt bij Samsung drie dagen lang, namelijk het gehele Black Friday weekend. Kun jij ook al niet wachten? Wij ook niet!

Q: Wat zijn de beste Black Friday deals in 2024 van samsung?

A: De beste Samsung Black Friday deals gaan niet alleen bij Samsung zelf te vinden zijn. Ook andere verschillende winkels zoals Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Amazon organiseren hoogstwaarschijnlijk mooie Samsung deals tijdens Black Friday. Denk aan Black Friday deals met hoge korting op Galaxy smartphones (een los toestel of een abonnement), witgoed producten, smartwatches, stofzuigers of televisies.

Q: Hoe is Samsung ontstaan?

A: Dit merk komt uit Korea waar het in 1938 werd opgericht. Inmiddels is deze Koreaanse organisatie werkzaam in meer dan 58 landen en heeft het meer dan 450.000 werknemers. Niet zo gek dus dat Samsung zich alleen maar uitbreidt. Waar het begon met mobiele telefoons, televisies en andere telecommunicatie, is het assortiment nu ook aangevuld met witgoed producten zoals wasmachines en stofzuigers.

Relevante productcategorieën

Internet - Sim Only - Samsung Galaxy

Interessante pagina's