Samsung Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Samsung zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Samsung

Gratis levering (en installatie)
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie en ophaal- & afleverservice op de gewenste locatie
24/7 klantenservice

Black Friday Samsung: Heel veel indrukwekkende deals!

Vorig jaar waren er met Black Friday veel Samsung producten met korting. Samsung is één van de merken die alles heeft op het gebied van elektronica. Of het nu gaat om een Samsung tv, Samsung tablet of een Samsung smartphone zoals de Samsung Galaxy. Indien je een nieuw apparaat nodig hebt, ben je bij Samsung op de juiste plek! Niet alleen voor smartphones of tv's kun je bij Samsung terecht, maar ook voor stofzuigers, wasmachines en drogers. Omdat deze producten van zichzelf best duur zijn, is Black Friday dé perfecte dag om deze producten aan te schaffen.

Er is misschien wel korting zolang je je kunt herinneren, maar een grotere kortingsdag dan Black Friday is toch wel uitzonderlijk. Op deze dag, die dit jaar gevierd wordt op 26 november 2021, vliegen de koopjes je om de oren. Het is dan ook dé perfecte timing om je Sinterklaas- en kerstinkopen te doen. Aan Black Friday en natuurlijk Cyber Monday, de maandag na Black Friday, doen een groot deel van de winkels mee. Ook Samsung is ieder jaar één van de deelnemers die stunt met prijzen. Het afgelopen jaar gaf Samsung extra korting op Samsung producten als: Galaxy S9, Tab S2, Galaxy Watch, Galaxy Note8 en er was meer. De acties liepen van Black Friday t/m Cyber Monday.

Tv's, stofzuigers & smartphones koopjes met Black Friday

Samsung is één van de bedrijven die waarschijnlijk wel weer mee gaat doen aan Black Friday 2021. Dit merk komt uit Korea waar het in 1938 werd opgericht. Inmiddels is deze Koreaanse organisatie werkzaam in meer dan 58 landen en heeft het meer dan 450.000 werknemers. Niet zo gek dus dat Samsung zich alleen maar uitbreidt. Waar het begon met smartphones, televisies en andere telecommunicatie, is het assortiment nu ook aangevuld met witgoed producten zoals wasmachines en stofzuigers.

Mis niks meer met de nieuwsbrief

Kortom, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste deals door middel van de nieuwsbrief. Je kunt je abonneren en zelf aangeven wat je interesses zijn. Hierdoor krijg je in de periode van Black Friday alleen informatie over de deals uit de branche die jij interessant vindt.

Relevante productcategorieën

Internet - Sim Only - Samsung Galaxy

Interessante pagina's