Monki Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Monki zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Monki

Gratis verzending vanaf €50,-
Altijd gratis retourneren

Black Friday Monki: Fashion like a boss!

Monki is één van de fashionconcepten van H&M en wint steeds meer terrein in Nederland. Vorig jaar opende ze de tweede concept-store en dit concept blijkt te werken! Met het Monki World-concept biedt deze winkel ruimte voor verschillende kledingstijlen, reizigers en verschillende smaken. Voor ieder is er een gave look waar je de hele wereld mee over kunt reizen. Het is nét even iets anders dan de Nederlandse trends. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen kledingstijl! Lees snel verder over de Black Friday deals!

Monki deals op 25 november

Wat is er op 25 november 2022? Dan is het dé kortingsdag van het jaar: Black Friday. Veel shops doen al jaren mee, maar voor nieuwe shops is dit kortingsfestijn ook interessant. Het is dé mogelijkheid om veel consumenten kennis te laten maken met het merk! Hoe shop je Monki kleding? Dit kun je natuurlijk doen in de winkel of via de website. Daarnaast kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief. Wij sturen je alle gave fashion deals toe en jij kunt kiezen welke fashion je aanschaft. Klinkt als een goed idee, toch?! Het afgelopen jaar ontving je in ieder geval een aantal dagen 50% korting op geselecteerde items! Dat belooft veel goeds voor 2022!

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's