Monki Black Friday 2024

Black Friday Monki
De Black Friday 2024 deals van Monki zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Monki

Gratis verzending vanaf €50,- | Altijd gratis retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Monki: Fashion like a boss!

Monki is één van de fashionconcepten van H&M en wint steeds meer terrein in Nederland. Vorig jaar opende ze de tweede concept-store en dit concept blijkt te werken! Met het Monki World-concept biedt deze winkel ruimte voor verschillende kledingstijlen, reizigers en verschillende smaken. Voor ieder is er een gave look waar je de hele wereld mee over kunt reizen. Het is nét even iets anders dan de Nederlandse trends. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen kledingstijl! Lees snel verder over de Black Friday deals!

Monki deals op 29 november

Wat is er op 29 november 2024? Dan is het dé kortingsdag van het jaar: Black Friday. Veel shops doen al jaren mee, maar voor nieuwe shops is dit kortingsfestijn ook interessant. Het is dé mogelijkheid om veel consumenten kennis te laten maken met het merk! Hoe shop je Monki kleding? Dit kun je natuurlijk doen in de winkel of via de website. Daarnaast kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief. Wij sturen je alle gave fashion deals toe en jij kunt kiezen welke fashion je aanschaft. Klinkt als een goed idee, toch?! Het afgelopen jaar ontving je in ieder geval een aantal dagen 50% korting op geselecteerde items! Dat belooft veel goeds voor 2024!

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's