Nissan Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Nissan zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Nissan

Gratis e-check
Levenslange Nissan assistentie
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Nissan Black Friday

Nissan probeert haar auto’s steeds efficiënter, mooier en inspirerender te maken. De modellen van Nissan zijn erg verschillend. Aan de ene kant heb je de Nissan Qashqai, de Nissan Leaf en de Nissan Micra en aan de andere kant heb je de Nissan Juke en de Nissan GTR. Wil jij ook een mooi model van Nissan rijden, houd dan de Nissan Black Friday in de gaten.

Voorspellingen voor Nissan Black Friday 2022

Vorige jaren ontving je fijne kortingen op de populairste Nissan modellen. Zo ontving je de Black Pack voor de Nissan Juke met 32% korting. We verwachten soortgelijke acties voor Black Friday 2022.

Wanneer is Nissan Black Friday 2022?

De Nissan actie is enkel op vrijdag 25 november geldig en daarom moet je er snel bij zijn. De actie zal daarbij waarschijnlijk op Black Friday zelf georganiseerd worden. Houd de deals dus goed in de gaten en wees er snel bij!

Nissan Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren de volgende automodellen in de aanbieding:
- de Nissan Juke;
- Nissan Micra met 21% korting;
- Nissan Qashai met 21% korting!

Huidige deals en acties

Wanneer je nú al lekker wilt rondtoeren in een nieuwe Nissan, maar je ook wel van kortingen houdt. Bekijk dan de huidige winkelactie in ons deal- en winkeloverzicht.

Relevante productcategorieën
-
Auto’s
- Reizen
- Fietsen