Tomtom Black Friday 2024

Black Friday TomTom
De Black Friday 2024 deals van Tomtom zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Tomtom

Allernieuwste navigatiesystemen | Niet goed, geld terug | 1 jaar garantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday TomTom: Veilig de weg op!

TomTom wie kent dit elektronica product niet? Het is hét navigatiesysteem voor op de weg. Waar je ook heengaat, zonder de TomTom is het eigenlijk niet meer mogelijk. Het kan zijn dat je al een navigatiesysteem hebt aangeschaft of dat Google Maps je via je telefoon veilig naar je bestemming leidt. Maar alhoewel je smartphone een handig product is voor op de weg, heeft de TomTom toch net even dat stukje meer wat het nuttig maakt om aan te schaffen. Op 29 november 2024 verwachten wij dat je de TomTom kunt vinden met hoge Black Friday kortingen.

64 miljoen kilometer verder...

64 miljoen kilometer. Dat is het cijfer waar je aan moet denken bij het aantal wegen waar je met de TomTom kunt komen. Deze cijfers worden regelmatig bijgewerkt. Het handige aan de TomTom is dat je het neer kunt zetten, er naar kunt kijken en niet wordt afgeleid door andere dingen die soms bij de smartphone op kunnen spelen. Denk aan appjes of andere meldingen die je krijgt. Verder is het altijd handig een TomTom in huis te hebben, zodat je altijd de weg kunt vinden! Ook als je telefoon misschien kapot of leeg is. Heb je nog geen TomTom en wil je er één aanschaffen? Doe dit dan tijdens Black Friday 2024! Dan is dit navigatiesysteem goedkoper dan ooit. Abonneer je op de nieuwsbrief en hoor als eerste welke TomTom deal er te wachten staat.

Relevante productcategorieën

Auto's - Elektronica