Black Friday Den Haag 2024

Den Haag staat natuurlijk ook in de top van de grootste steden van ons land. En wanneer je eenmaal een grote stad bent, beschik je over genoeg winkels zodat iedereen voorzien kan worden in zijn of haar behoeften. Den Haag beschikt ook over genoeg winkelgelegenheid en daarmee was het koopjesfeest vorig jaar al één groot succes. De Haagse winkeliers mochten vorig jaar zelf hun deals bepalen. Wel werd er opgeroepen om tot 21:00 uur open te blijven. Veel winkels gaven daar gehoor aan en daarmee ontstond de extra koopavond. Toch heerst er in Den Haag nog een bescheidenheid wat betreft Black Friday. Winkeliers verwachten niet dat koopjesjagers in de rij gaan staan zoals in Amerika, maar rustig afwachten en kijken waar ze hun favoriete koopje kunnen scoren. Is het er niet, dan niet! Dit jaar verwachten we dat Den Haag nog meer na gaat denken over de beste Black Friday deals. Houd de website in de gaten voor het allerlaatste nieuws rondom Black Friday en jij bent helemaal klaar voor 29 november.

Bekijk hieronder alle deelnemende winkels in Den Haag tijdens Black Friday 2024.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Den Haag: 7 dagen per week shoppen

In Den Haag vind je op diverse plekken winkelcentra waar je helemaal los kunt gaan. In het historische centrum vind je bijvoorbeeld grote warenhuizen als de Bijenkorf en daarnaast vind je in de kleine straten kleinere modewinkels en andere bekende namen. Rondom de buurt van Paleis Noordeinde kun je natuurlijk winkelen in stijl. Je vindt hier ouderwetse huizen, trapgevels en unieke stores die het Koninklijke karakter versterken. En het kan natuurlijk maar zo dat je hier koninklijk bloed voorbij ziet lopen. Want iedereen moet boodschappen doen! Na de Koninklijke shoproute kun je vervolgens afdwalen naar het zeegebied, want shoppen aan zee is natuurlijk ook super leuk. Bij Palace Promenade Scheveningen vind je een overdekt winkelcentrum aan de boulevard. Hier kun je 365 dagen per jaar fashion shoppen, maar ook de allerbeste elektronica aanschaffen. Helemaal tijdens Black Friday vind je bij de Palace Promenade de leukste deals van bijvoorbeeld HEMA, Kruidvat en Intertoys tot aan hoge kortingen bij eettentjes. Maak je klaar voor de leukste shopdag van het jaar!