Black Friday Hunkemoller
Hunkemöller
2e BH 50% korting of 3e BH GRATIS
Black Friday Hunkemoller
2e BH 50% korting of 3e BH GRATIS
Winkel header

Hunkemöller Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Krijg nu bij Hunkemöller de 3e BH gratis of ontvang 50% korting op de 2e BH!

De voordelen van shoppen bij Hunkemöller

Eén van de grootste lingeriespecialisten van Europa
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Hunkemoller

Hunkemöller is hét lingerieketen waar je zowel underwear als badmode kunt kopen. Met Doutzen Kroes als hét gezicht van dit merk is Hunkemöller niet meer weg te denken uit de wereld van de lingerie. De fashion artikelen van Hunkemöller zijn altijd wel nodig, maar een leuke korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Black Friday Nederland houdt je op de hoogte van de laatste kortingen! Het afgelopen jaar gaf Hunkemöller 6 dagen 25% korting op de hele collectie!

Klinkt Black Friday jou al bekend in de oren? Deze koopjesdag valt altijd op de vierde vrijdag van november en wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. Deze Amerikaanse kortingsdag is overgewaaid naar Europa en natuurlijk doet Nederland vrolijk mee. Honderden Nederlandse winkels zijn al weken bezig met de voorbereidingen om dé perfecte deal te bedenken voor Black Friday 2020. Zo ook Hunkemöller tijdens Black Friday.

Hunkemöller aanbiedingen

Bij deze lingerieketen is er op 27 november ook zeker Black Friday korting, geweldig toch? Zo kun je jouw favoriete lingerie aanschaffen voor een goedkope prijs. Maar niet alleen voor lingerie is Hunkemöller dé perfecte fashion keten, ook voor nachtmode of badmode kun je bij Hunkemöller jouw favoriete artikelen kopen. Hunkemöller is dé winkel voor de vrouw. Houd de laatste deals tijdens Black Friday in de gaten en verwen jezelf met nieuwe lingerie-, bad- of nachtmode.

Laat geen enkele Black Friday deal lopen

Je kunt je nu inschrijven voor de deal alerts van Black Friday Nederland. Met deze updates krijg je de week vóór en tijdens Black Friday updates over de laatste Black Friday deals.

Relevante productcategorieën

Lingerie - Kleding - Erotiek