Action Black Friday 2023

Black Friday ACTION
De Black Friday 2023 deals van Action zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Action

Meer dan 6.000 producten | Wekelijks wisselende collectie | Heel veel producten tegen budgetprijzen
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Action

Black Friday is een dag waarop retailers enorm hoge kortingen weggeven op verschillende producten. De kortingsdag kom van origine uit Amerika en is een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Het wordt elke vrijdag na het Amerikaanse feest Thanksgiving gevierd. Dit jaar valt het dus op 24 november. Er zijn enorm veel Nederlandse retailers die rond die datum toffe deals neerzetten. Een van zo'n Black Friday retailers is de Action!

Verwachtingen voor 2023

Tijdens de vorige Black Friday editie verblijdde de Action ons met korting op honderden artikelen. Zo was er korting op tientallen speelgoedartikelen, eten, kookartikelen en nog veel meer. Waarmee we met Black Friday 2023 gelukkig worden gemaakt is nog een verrassing. Maar we verwachten zeker weer goedkope prijsjes voor producten waar je hebberig van word!

Over Action

De Action is een winkel welke bekend staat om de alledaagse producten voor een betaalbare prijs. Ze hebben 14 verschillende productcategorieën binnen hun assortiment, waaronder ze zowel A-merken als huismerken aanbieden. Action staat voor kwaliteit, eenvoud en verrassing. Daarnaast willen ze graag d.m.v. de producten het leven van de consument gemakkelijker en leuker maken. Dit slaat zo goed aan dat de Action filialen heeft gevestigd in maar liefst zeven Europese landen, waaronder dus ook Nederland.

Kom in actie tijdens Black Friday

Black Friday is niet zomaar een dag waarvoor je je schouders voor ophaalt en deze vervolgens aan je voorbij laat gaan. Nee, het is een dag waarop je in actie komt om zoveel mogelijk koopjes te scoren! Het is daarvoor belangrijk om als een van de eerste op de hoogte te zijn van alle Black Friday deals. Zo krijg je niet te maken met teleurstellingen, want Black Friday deals gaan vaak snel. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en laat ons je op de hoogte brengen van alle Action Black Friday aanbiedingen van 2023!

Relevante productcategorieën

Wonen - Dieren - Elektro - Cosmetica - Speelgoed