Action Black Friday 2024

Black Friday ACTION
De Black Friday 2024 deals van Action zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Action

Meer dan 6.000 producten | Wekelijks wisselende collectie | Heel veel producten tegen budgetprijzen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Action

Black Friday is een dag waarop retailers enorm hoge kortingen weggeven op verschillende producten. De kortingsdag kom van origine uit Amerika en is een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Het wordt elke vrijdag na het Amerikaanse feest Thanksgiving gevierd. Dit jaar valt het dus op 29 november. Er zijn enorm veel Nederlandse retailers die rond die datum toffe deals neerzetten. Een van zo'n Black Friday retailers is de Action!

Verwachtingen voor 2024

Tijdens de vorige Black Friday editie verblijdde de Action ons met korting op honderden artikelen. Zo was er korting op tientallen speelgoedartikelen, eten, kookartikelen en nog veel meer. Waarmee we met Black Friday 2024 gelukkig worden gemaakt is nog een verrassing. Maar we verwachten zeker weer goedkope prijsjes voor producten waar je hebberig van word!

Over Action

De Action is een winkel welke bekend staat om de alledaagse producten voor een betaalbare prijs. Ze hebben 14 verschillende productcategorieën binnen hun assortiment, waaronder ze zowel A-merken als huismerken aanbieden. Action staat voor kwaliteit, eenvoud en verrassing. Daarnaast willen ze graag d.m.v. de producten het leven van de consument gemakkelijker en leuker maken. Dit slaat zo goed aan dat de Action filialen heeft gevestigd in maar liefst zeven Europese landen, waaronder dus ook Nederland.

Kom in actie tijdens Black Friday

Black Friday is niet zomaar een dag waarvoor je je schouders voor ophaalt en deze vervolgens aan je voorbij laat gaan. Nee, het is een dag waarop je in actie komt om zoveel mogelijk koopjes te scoren! Het is daarvoor belangrijk om als een van de eerste op de hoogte te zijn van alle Black Friday deals. Zo krijg je niet te maken met teleurstellingen, want Black Friday deals gaan vaak snel. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en laat ons je op de hoogte brengen van alle Action Black Friday aanbiedingen van 2024!

Relevante productcategorieën

Wonen - Dieren - Elektro - Cosmetica - Speelgoed