LightInTheBox Black Friday 2023

Black Friday Light in the Box
De Black Friday 2023 deals van LightInTheBox zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij LightInTheBox

Snelle levering | Direct uit de fabriek | Veilig & betrouwbaar | Klantvriendelijke dienstverlening
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday LightInTheBox

LightInTheBox verkoopt producten in drie verschillende categorieën, namelijk in kleding, kleine accessoires, gadgets, wonen en tuin. De prijzen bij deze online webshop liggen laag en daarmee zijn de producten ook zo populair. Deze producten worden tijdens de Black Friday LightInTheBox aanbiedingen nog aantrekkelijker om te kopen, omdat er dan leuke kortingen worden weggegeven op de populairste artikelen. Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?

Voorspellingen voor Black Friday 2023 LightInTheBox

De acties van LightInTheBox zijn eigenlijk gewoon ongelofelijk. Voorgaande jaren ontving je namelijk tot 85% korting op populaire producten. Ja, je leest het goed, 85%! We hopen dat we tijdens Black Friday 2023 weer zulke torenhoge kortingen mogen ontvangen, dat wordt shoppen als een malle! 

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

Naar verwachting duurt de Black Friday bij webshop maar 24 uur. Dus de actie start en loopt af op vrijdag 24 november. Dit betekent dat je niet te lang moet wachten en er snel bij moet zijn voordat de deals weer verdwijnen.

Relevante productcategorieën

ElektronicaFashion

Interessante pagina’s

- Smartphones

- Cosmetica

- Tablets

- E-readers