LightInTheBox Black Friday 2024

Black Friday Light in the Box
De Black Friday 2024 deals van LightInTheBox zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij LightInTheBox

Snelle levering | Direct uit de fabriek | Veilig & betrouwbaar | Klantvriendelijke dienstverlening

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday LightInTheBox

LightInTheBox verkoopt producten in drie verschillende categorieën, namelijk in kleding, kleine accessoires, gadgets, wonen en tuin. De prijzen bij deze online webshop liggen laag en daarmee zijn de producten ook zo populair. Deze producten worden tijdens de Black Friday LightInTheBox aanbiedingen nog aantrekkelijker om te kopen, omdat er dan leuke kortingen worden weggegeven op de populairste artikelen. Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?

Voorspellingen voor Black Friday 2024 LightInTheBox

De acties van LightInTheBox zijn eigenlijk gewoon ongelofelijk. Voorgaande jaren ontving je namelijk tot 85% korting op populaire producten. Ja, je leest het goed, 85%! We hopen dat we tijdens Black Friday 2024 weer zulke torenhoge kortingen mogen ontvangen, dat wordt shoppen als een malle! 

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting duurt de Black Friday bij webshop maar 24 uur. Dus de actie start en loopt af op vrijdag 29 november. Dit betekent dat je niet te lang moet wachten en er snel bij moet zijn voordat de deals weer verdwijnen.

Relevante productcategorieën

ElektronicaFashion

Interessante pagina’s

- Smartphones

- Cosmetica

- Tablets

- E-readers