Black Friday Meubels

Meubels Black Friday 2020

Heb je net een nieuw huis gekocht en ben je nu aan het kijken naar een nieuw interieur om een paleis te maken van jouw nieuwe stulpje? Dan is Black Friday de perfecte tijd om te shoppen naar nieuwe meubels. Black Friday is namelijk de grootste kortingsdag van het jaar waarop jij honderden meubels in de uitverkoop kunt vinden. Op zoek naar een nieuwe bank, kast, vloerkleed of wat leuke schilderijen voor aan de muur? Je kijkt je ogen uit tijdens Black Friday 2020. Er is namelijk overal korting op tientallen items om jouw interieur op te leuken.

Lees verder

Black Friday Meubels – Eetkamer en woonkamer opleuken met trendy items

Wat is er nu leuker dan je eigen stijl creëren in jouw huisje? Je mag helemaal zelf (of samen met je partner) jouw favoriete hebbedingetjes kopen om in te wonen zodat alles één gaaf geheel vormt. In een eetkamer kun je denken aan eetkamerstoelen. De standaard is vier, maar mocht je vaak eters verwachten of een groot gezin hebben, kun je natuurlijk ook kiezen voor een lange tafel waar zes of acht personen aan plaats kunnen nemen. Naast stoelen, heb je een tafel nodig. Veel tafels zijn gemaakt van teakhout. Dit hout is onbreekbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor meubels. Naast tafels heb je ook kasten nodig. Daarbij kun je denken aan een kast met vitrine, waar je dus je servies ziet staan of een dressoir. Het is natuurlijk leuk om beide kasten op elkaar af te stemmen, waardoor je eenheid krijgt in je interieur.

Tijdens Black Friday de beste interieur kortingen

Genoeg geïnspireerd door interieurverhalen? Dan is het tijd voor actie! Maak een Black Friday verlanglijstje en schrijf hier al jouw favoriete woonproducten op. Meubels kun je bijvoorbeeld vinden bij: Sofacompany, KARWEI, Leen Bakker, FonQ en meer. Selecteer jouw favoriete producten en houd je lijstje bij de hand op 27 november 2020. Dan breekt Black Friday namelijk weer aan. Daarnaast is het slim je te abonneren op onze nieuwsbrief. Zo heb jij én je lijstje bij de hand en krijg je de beste deals op het gebied van wonen in jouw mailbox in november. Zo hoef jij zeker de Black Friday deals niet te missen!