Winkel header

GoPro Black Friday 2020

De actie van GoPro voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij GoPro

Gratis SD kaart bij alle GoPro's
Gratis verzenden & gratis retourneren
Gegarandeerd geld terug bij retourneren
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday GoPro: Ervaar het avontuur dichterbij dan ooit!

Met de GoPro camera kom je dichterbij dan ooit. Plaats de camera op je hoofd of bevestig het op je fiets en jij ervaart de wereld heel anders. Hét kenmerk van de GoPro is natuurlijk avontuur! GoPro wil erbij zijn wanneer je in de jungle bent tussen de wilde dieren, wanneer je op het punt staat parachute te springen of wanneer je een gave berg aan het beklimmen bent. Met de GoPro zie je jouw avonturen terug zoals je ze echt hebt ervaren! Met Black Friday 2020 vind je deze filmcamera nu nog goedkoper terug.

Over GoPro

GoPro is dé filmcamera die meegaat op al jouw avonturen. Je kunt 'm op je hoofd bevestigen met de speciale Suction Cup, de Chest Mount of een andere Mount. Dit is super handig, want hierdoor hoef je de GoPro niet vast te houden terwijl je aan het fietsen, bergbeklimmen of aan het parachutespringen bent. Je hebt daardoor niet eens door dat de GoPro op je hoofd is bevestigd totdat je thuis al je filmpjes aan het terugkijken bent. Daarnaast kan je met de GoPro Hero 7 onder water filmen. Hiermee kan je de wonderlijke onderwaterwereld vastleggen en dit later nog eens terugkijken. Ga je binnenkort op reis? Dan is de GoPro onmisbaar. Misschien is het enige twijfelpuntje wat je nog hebt om dit handige elektronica product aan te schaffen, de prijs. Dit komt goed uit, want tijdens Black Friday 2020, op 27 november 2020, gaat ook de GoPro flink in de uitverkoop!

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de gaafste deals

Wanneer je wel zin hebt om met de GoPro op avontuur te gaan, maar je op dit moment niet over voldoende geld beschik is het handig om de nieuwsbrief in de gaten te houden. Wij sturen je na je aanmelding op de nieuwsbrief namelijk in de week van Black Friday mails met daarin de beste Black Friday deals. Wanneer je van tevoren aangeeft dat je geïnteresseerd bent in elektronica en in camera deals ben je ervan verzekerd dat je de GoPro deals in je mailbox ontvangt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is, op de deal te klikken en het product bestellen voor de goedkoopste prijs! Wie weet maak jij dit jaar nog vele toffe en avontuurlijke filmpjes!