GoPro Black Friday 2024

Black Friday GoPro
De Black Friday 2024 deals van GoPro zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij GoPro

Gratis SD kaart bij alle GoPro's | Gratis verzenden & gratis retourneren | Gegarandeerd geld terug bij retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday GoPro

Mountainbiken door de bergen, paardrijden door de bossen of duiken in de zee. De GoPro neem je overal mee naartoe waardoor je de mooiste actiemomenten vastlegt.
Tijdens Black Friday 2024 is het een mooi moment om de GoPro uit te proberen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 GoPro Hero 8

Tijdens de aankomende editie van Black Friday verwachten we hoge korting op het nieuwste GoPro exemplaar, de GoPro Hero 8. Een korting die vergelijkbaar is met de GoPro aanbiedingen van vorig jaar. Er was toen wereldwijd zelfs $150 korting in de eigen webshop van GoPro, dit is omgerekend ongeveer €131,- korting.

GoPro Hero 8 Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens Black Friday is er elk jaar hoge korting op camera’s, de GoPro Hero 8 staat zeker in dit rijtje. Check hier de GoPro deals van eerdere edities:

  • Wereldwijd ongeveer €131,- korting bij de aankoop van de GoPro Hero 8 Black Bundle bij GoPro

Naast korting bij GoPro zelf is de GoPro ook verkrijgbaar bij camera winkels als Cameraland, Kamera Express en CameraNU. Winkels waar tijdens Black Friday hoge korting op camera-apparatuur is, zoals:

  • Tot 80% korting op foto & video bij Cameraland;
  • Tot 70% korting op camera’s & tv bij Kamera Express;
  • Tot 50% korting op camera’s & meer bij CameraNU;
  • En nog veel meer!!

GoPro Hero 8 Black

De GoPro Hero 8 Black is op dit moment één van de populaire Hero 8 toestellen. Kenmerkend aan de Hero 8 Black is een Liveburst modus. Met deze modus leg je de actiemomenten 1,5 seconde vóór en na een actie vast. Daarnaast zorgt de HyperSmooth functie voor stabiliteit.

GoPro Hero 8 alternatieven

Ben je op zoek naar een GoPro Hero 8 alternatief? Er zijn andere action cams zoals een YI Lite, Akaso V50 Pro of een Compark. Maar de GoPro Hero 8 steekt er toch echt met kop en schouders bovenuit. De GoPro heeft beeldstabilisatie, full HD, WiFi en veel opslagruimte.

GoPro Hero 8 vergelijken

De GoPro Hero 8 is verkrijgbaar bij winkels als MediaMarkt, Coolblue of Amazon. De Hero 8 GoPro prijzen kunnen alleen per winkel verschillen, dus zorg ervoor dat je de prijzen goed met elkaar vergelijk!

Black Friday GoPro producten

Voor de GoPro Hero 8 stond de GoPro Hero 7 in de spotlights. De verschillen zijn dat de Hero 8 beschikt over betere livestream kwaliteit, hij meer weegt, iets groter is en een vernieuwde versie van de HyperSmooth stabilisator heeft.

Huidige deals en acties

Tijdens Black Friday profiteren van een GoPro Hero 8 aanbieding? De GoPro Coolblue deals kun je bijvoorbeeld altijd bekijken op ons deal- en winkeloverzicht. Naast de GoPro Coolblue aanbiedingen, kun je hier ook alle andere GoPro Hero 8 deals bekijken.

Relevante productcategorieën

Camera's

Interessante pagina's