29 november t/m 2 december 2019 Black Friday tot 15% korting op Apple en accessoires! Bekijk de scherpe aanbiedingen op Amac.nl

Amac Black Friday 2019

De actie van Amac voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Amac

Gratis thuisbezorgd
2 jaar garantie op Apple producten
Inruilen van een Mac/iPhone of iPad
Gratis persoonlijk advies en training bij aanschaf van een Apple-device
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Amac

Het komt niet vaak voor dat Apple producten in de aanbieding zijn, maar het afgelopen jaar gaf Amac gedurende 4 dagen 5% korting op Apple producten m.u.v. de Apple Watch en de iPhone! Daarnaast werd er ook nog eens 40% korting gegeven op accessoires. Ook dit jaar lopen de kortingen weer hoog op, dat wordt inslaan dus! Natuurlijk kun je bij Amac gewoon thuis op de bank profiteren van alle Black Friday-deals, zónder te moeten strijden met andere koopjesjagers en in lange rijen voor de kassa te staan. Daarnaast krijg je bij Amac standaard 2 jaar consumentengarantie en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd óf haal je gratis af in een Amac Store bij jou in de buurt.

iMac, iPhone en meer Apple met aantrekkelijke korting!

Tijdens Black Friday op 29 november 2019 krijg je korting op Apple elektronica en daarnaast zijn er scherpe deals op allerlei accessoires voor jouw Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch. Denk aan powerbanks van Belkin, de krachtige Zeppelin-bluetoothspeakers van Bowers & Wilkins en BeoPlay H9-hoofdtelefoons van Bang & Olufsen.

Over Amac

Met 46 winkels verspreid over heel Nederland is Apple de grootste Premium reseller van Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment van bijbehorende accessoires, is Amac dé winkel voor al jouw Apple-aankopen en cadeaus. Amac staat voor kwaliteit. Niet alleen in producten, diensten en oplossingen, maar ook in bereikbaarheid. Met 46 winkels en een online webshop is Amac altijd bij jou in de buurt.