Black Friday DeOnlineDrogist.nl
DeOnlineDrogist
Black Friday DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van DeOnlineDrogist zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij DeOnlineDrogist

Vóór 21.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €20,-
Deskundig advies & discrete verpakking

Black Friday DeOnlineDrogist

Afgelopen jaren gaf DeOnlineDrogist alleen op de vrijdag van Black Friday minimaal 10% korting op het gehele assortiment! Zo kreeg je op sommige producten 10% korting en op andere producten zelfs tientallen procenten meer! De korting liep vorig jaar op tot een percentage van 75%!

Over DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist.nl is uitgegroeid tot de grootste online drogisterij van Nederland. Het is een drogisterij met een zeer wisselend en breed assortiment. Zo hebben zij meer dan 35.000 artikelen leverbaar, variërend van verzorgingsproducten en parfums tot zeer specifieke supplementen en dieetproducten. Klanttevredenheid, deskundigheid en advies staan bij DeOnlineDrogist.nl voorop. De medewerkers van DeOnlineDrogist.nl staan je dagelijks graag te woord voor vragen of opmerkingen over de producten. Hun missie is om de vele verzorgingsproducten zo goed en snel mogelijk tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Relevante productcategorieën

Sport - Cosmetica - Fashion - Kleding