DeOnlineDrogist Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van DeOnlineDrogist zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij DeOnlineDrogist

Vóór 21.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €20,-
Deskundig advies & discrete verpakking

Black Friday DeOnlineDrogist

Afgelopen jaren gaf DeOnlineDrogist alleen op de vrijdag van Black Friday minimaal 10% korting op het gehele assortiment! Zo kreeg je op sommige producten 10% korting en op andere producten zelfs tientallen procenten meer! De korting liep vorig jaar op tot een percentage van 75%!

Over DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist.nl is uitgegroeid tot de grootste online drogisterij van Nederland. Het is een drogisterij met een zeer wisselend en breed assortiment. Zo hebben zij meer dan 35.000 artikelen leverbaar, variërend van verzorgingsproducten en parfums tot zeer specifieke supplementen en dieetproducten. Klanttevredenheid, deskundigheid en advies staan bij DeOnlineDrogist.nl voorop. De medewerkers van DeOnlineDrogist.nl staan je dagelijks graag te woord voor vragen of opmerkingen over de producten. Hun missie is om de vele verzorgingsproducten zo goed en snel mogelijk tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Relevante productcategorieën

Sport - Cosmetica - Fashion - Kleding