CHASIN Black Friday 2024

Black Friday Chasin
De Black Friday 2024 deals van CHASIN zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij CHASIN

Gratis verzending vanaf 125,- euro | Gratis bezorgd in 1 van de winkels | Jouw outfit dezelfde dag in huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

CHASIN’ Black Friday

CHASIN’ is een denimmerk voor mannen. Naast denim verkoopt het merk ook o.a. T-shirts, ondergoed, accessoires en jassen. CHASIN’ richt zich op mannen tussen de 15 en 40 jaar en wordt steeds populairder. Daarom verwachten we ook dat de winkel met hele toffe CHASIN’ Black Friday deals gaat komen

Voorspellingen voor Black Friday 2024 CHASIN’

We verwachten dat CHASIN’ soortgelijke deals gaat uitbrengen als voorgaande edities. Zo ontving je tijdens een voorgaande Black Friday 20% korting op niet-sale items. Zo kon je bijvoorbeeld de nieuwste collectie met een mooie korting aanschaffen. We hopen voor Black Friday 2024 dat de kortingen nog hoger gaan oplopen!

Wanneer is CHASIN’ Black Friday 2024?

Wanneer er gekeken wordt naar andere aanbieders van merkkleding wordt er verwacht dat de Black Friday actie van de winkel gaat starten op vrijdag 29 november en daarbij doorloopt tot Cyber Monday, op maandag 2 december. Dus vier dagen lang scoren!

Relevante productcategorieën

FashionJeans

Interessante pagina’s