Fanatec Black Friday 2023

Black Friday Fanatec
De Black Friday 2023 deals van Fanatec zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Fanatec

UPS-verzending | Track-and-trace verzending | Pick-up-points mogelijk
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Fanatec 

Als echte gamer, heb je zeker al eens van Fanatec gehoord. Deze online webshop verkoopt controllers, race-wielen, pedalen, cockpits en verbindende accessoires voor de meest belangrijke consoles en pc's dezer dagen. De producten van Fanatec zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij jouw games kunt ervaren met de hoogste kwaliteit. Fanatec doet dit jaar ook weer mee met Black Friday en organiseert mooie gaming aanbiedingen.

Voorspellingen voor Fanatec Black Friday 2023

Fanatec houdt ervan om speciale Black Friday bundels te organiseren in november. Deze bundels bestaan voornamelijk uit combideals van bijpassende producten. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld 17% korting op de Clubsport Pedals V3 bundel. Bekijk nu al bij Fanatec welke producten jij wel in een combideal zou willen ontvangen.

Wanneer is Fanatec Black Friday 2023?

Naar verwachting gaan de Black Friday deals van start op vrijdag 24 november om 9.00 in de ochtend. Deze deals lopen dan door t/m Cyber Monday, op maandag 27 november. De voorgaande aanbiedingen golden ook voor vier dagen lang en we verwachten dat Black Friday 2023 dan ook niet anders gaat zijn.

Fanatec Black Friday deals van eerdere edities

De volgende fantastische aanbiedingen waren tijdens Black Friday 2023 actief bij Fanatec:

  • Een CSL Elite Pro bundel met Load Cell Brake Pedal van €729,85 naar €699,95, dus met 4% korting;
  • ClubSport pedals V3 met Brake Performance kit van €359,95 naar €299,95, dus met 17% korting;
  • 20% korting op geselecteerde items, bijvoorbeeld op een racing steering wheel;
  • En nog veel meer leuke game deals!

CSL Elite

De Fanatec CSL Elite is een van de goedkoopste modellen van racesturen binnen het assortiment. Er zijn in totaal drie verschillende Bases, namelijk de CSL Elite, de ClubSport en de Podium Wheel Base. Fanatec heeft voor de CSL Elite drie verschillende kits samengesteld. Deze kits zijn ook weer kansmakers voor de Black Friday acties.

Sim racing

Sim racen is een e-sport waarbij je een simulatie race ervaart. Bij Fanatec kun je alle accessoires voor dit 'sim racing' vinden. Hierdoor maak jij extra veel kans als eerste de finishlijn te halen en zo de winst binnen te slepen.

Huidige deals en acties

Natuurlijk begrijpen wij dat jouw race misschien al binnenkort om de hoek staat en dat je daarom niet kunt wachten tot Black Friday met het aanschaffen van de juiste uitrusting. Je kunt de huidige productdeals en het winkeloverzicht nu al bekijken voor de beste huidige deals.

Relevante productcategorieën

Gaming monitor - Computers - Gaming pc - Monitors

Interessante pagina's