Black Friday ICI Paris XL
ICI Paris XL
40% korting op mascara en lashes
Black Friday ICI Paris XL
40% korting op mascara en lashes
Winkel header

ICI Paris XL Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Na verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.

Huidige actie:

Bij ICI PARIS XL profiteer je nu van 40% korting op bijna alle mascara's en lashes

De voordelen van shoppen bij ICI Paris XL

Gratis levering en retour
Gratis cadeauverpakking
Gratis proefjes
Veilig betalen
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday ICI Paris XL: Een lekker geurtje tijdens Black Friday

Vorig jaar was er bij ICI Paris XL tot 30% korting op de hele collectie. Wat de actie voor dit jaar gaat zijn, weten we nog niet. 

Een lekker geurtje cadeau geven is natuurlijk altijd goed en leuk om te doen. Bij ICI Paris XL heb je gelukkig grote kans van slagen vanwege de grote hoeveelheid cosmetica- , parfum- en huidverzorgingsartikelen. Of je nu kiest voor de favoriete parfum van die persoon of iets nieuws bedenkt. Het is altijd goed! Helaas, zijn luchtjes en verzorgingsproducten vaak niet goedkoop; ICI Paris XL deals tijdens Black Friday zijn daar gelukkig de oplossing voor!

Black Friday is dé dag in het jaar waarop zowel winkeliers als de consument helemaal los kunnen gaan. Ten eerste de winkeliers vanwege het feit dat ze dé beste actie moeten bedenken om alle andere deelnemende winkels aan de Black Friday actie te overtreffen. Ten tweede natuurlijk jij als consument. Black Friday 2020 is één van de weinige momenten waarop een groot gedeelte van de producten in de aanbieding is. Vorig jaar gaf ICI Paris XL 8 dagen lang 25% korting op de hele collectie en daarnaast hadden ze scherpe deals met nog hogere kortingen op cosmetica, parfum en make-up!

ICI Paris XL deals tijdens Black Friday

De parfumerie ICI Paris XL is opgericht in 1968 met als doel om luxegoederen toegankelijk te maken voor een breder publiek. De goederen werden toen rechtstreeks geïmporteerd vanuit Frankrijk. Deze werkwijze heeft geresulteerd in inmiddels 268 filialen. Wacht dus even totdat Black Friday 2020 aanbreekt en verblijdt jezelf of iemand anders met een lekkere geur van bijvoorbeeld Dior, Armani of Jean Paul Gaultier. Verder kun je bij ICI Paris XL ook nog al jouw favoriete make-up artikelen krijgen. Denk aan handige kwasten, lipstick of oogschaduw van Chanel of Clinique. Een handige manier om zeker te weten dat de aanbieding op jouw favoriete product niet aan je voorbijgaat, is je te abonneren op de nieuwsbrief. Je kunt zelf instellen waar jij updates over wilt ontvangen. Vervolgens ontvang jij tegen de tijd dat Black Friday aanbreekt updates over de beste cosmetica deals.