Winkel header

Toolstation Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Toolstation zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Toolstation

Gratis bezorging vanaf 20,- euro
Meer dan 12.000 producten op voorraad
Uitstekende beoordeling
Meer dan 55 vestigingen

Toolstation Black Friday

Toolstation biedt professioneel gereedschap aan voor aanzienlijk lage prijzen. De winkel heeft een ruim assortiment in elektrisch handgereedschap, bevestigingsmiddelen en accessoires. De bouwproducten zijn niet alleen voor de vakmannen onder ons, maar ook voor de serieuze doe-het-zelvers. Daarnaast beschikt Toolstation over vertrouwde merken als Bosch, Makita en Milwaukee. Goed gereedschap mag wel wat kosten, maar tegen korting zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Zo koop je met de Toolstation Black Friday deals A-merk gereedschap voor een B-merk prijs.

Voorspellingen voor Toolstation Black Friday 2020

Tijdens vorige Black Friday edities waren er toffe weekdeals actief. Je ontving bijvoorbeeld een gratis kitpistool bij de aanschaf van een Zwaluw Smartbox. Dit is maar een greep uit de verschillende Black Friday deals van de winkel. Daarnaast had de winkel ook deals die alleen golden op Black Friday zelf. Er waren dus weekdeals en dagdeals. We verwachten ook voor Black Friday 2020 weer verschillende week- en dag aanbiedingen. Laten ze net zo leuk zijn als vorige jaren!

Wanneer is Toolstation Black Friday 2020?

Naar verwachting start de algemene Black Friday actie op vrijdag 27 november en geldt de actie ALLEEN deze dag. Wees hierbij er dus snel bij! De WEEKdeals daarentegen gelden voor een hele week, namelijk vanaf dinsdag 24 november tot en met dinsdag 1 december. Let dus op, er gelden daarbij dus twee verschillende acties!

Toolstation actie

Toolstation heeft naast Black Friday ook andere leuke acties, zoals kortingscodes en cashback deals. Ook heeft de winkel een outlet waarbij je professioneel, elektrisch gereedschap kunt kopen in de uitverkoop. Zo scoor je een cirkelzaag, een slijpmachine of een boormachine voor een prikkie.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al graag wilt weten welk gereedschap er nu in de aanbieding is bij Toolstation. Of je wanneer je alle gereedschap deals op een rijtje wilt hebben. Dan kun je de huidige acties vinden in ons winkel- en dealoverzicht.

Relevante productcategorieën

Gereedschap 

Interessante pagina’s

- Vrije tijd

- Wonen

- Meubels